Těhotenský test. V jakém týdnu?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Rozumim to spravne, ze mas zpozdeni 2 tydny, kdyz pises ze se jedna o 6 tyden cyklu? Pac normalni cyklus (zvlast s HA) je v delce 4 tydnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Justyne píše:
Rozumim to spravne, ze mas zpozdeni 2 tydny, kdyz pises ze se jedna o 6 tyden cyklu? Pac normalni cyklus (zvlast s HA) je v delce 4 tydnu…
Menstruaci jsem dostala ale bojím se že dítě uhnizdilo ale menstruace přišla.. 14.2. jsem ji dostala a stále trochu spinim mám občas i měsíční menstruace
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Běžný těhotenský test dá spolehlivý výsledek nejdříve po 14 dnech po souloži, ale pokud se provede o několik dnů později, je to lepší a možnost miniinterrupce tím nezmizí. - Není jasné tvrzení 6. týden cyklu. Obvykle je délka cyklu asi 4 týdny. - Jestliže to partner do Tebe nepustil a navíc bereš pilulky, tak se otěhotnění nemusíš bát, i když jsi měla mírný průjem 3 týdny předtím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mela jsi menstrauci, beres antikoncepci a jeste se do tebe neudelal… jestli nejsi nova panenka Marie, tak fakt nejsi tehotna.. nejsi ty ta 16ti leta s panickou hruzou z tehotenstvi? Nebo jestli to chapu, tak to byl tvuj uplne prvni sex? Jestli ano, tak bohuzel musim rict, ze jsi to asi uspechala, nejdrive si precti neco o zenskem cyklu, jak vznikaji deti, co je menstruace apod a pak pokracujte a at si priste vezme pritel jeste kondom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Souhlas s @Lemrucha . Sanca je velice mala ale pro klid duse si ten test muzes udelat za par dnu (i kdyz myslim, ze jiz ted by byl ok negativni..). Spineni muze mit souvis s hormony.. s vekem.. psychikou atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takže MS přišla 14.2. a styk byl 13.2.? A někdy v půlce ledna byl lehký průjem? Jako jestli tě to uklidní, test klidně počůrej, ale pravděpodobnost otěhotnění se blíží k nule. Test má smysl dělat buď po termínu vynechané MS nebo spoň 14 dní od styku, ale v tvém případě bych neplašila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sedni si doma s učebnicí biologie, najdi látku o ženském cyklu,
rozmnožování, menstruaci, a pak si ještě přečti návod k ha, kterou
bereš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk píše:
Takže MS přišla 14.2. a styk byl 13.2.? A někdy v půlce ledna byl lehký průjem? Jako jestli tě to uklidní, test klidně počůrej, ale pravděpodobnost otěhotnění se blíží k nule. Test má smysl dělat buď po termínu vynechané MS nebo spoň 14 dní od styku, ale v tvém případě bych neplašila.
@ugluk píše:
Taky si myslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk píše:
Styk byl 8.2. a ta menstruace předtím 17.1. a ten průjem tak 20. Nebo nějak tak
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Styk byl 8.2. a ta menstruace předtím 17.1. a ten průjem tak 20. Nebo nějak tak
Chtěla jsem do toho jít ale až teď jsem si uvědomila že byl lehký průjem a prý to účinky sníží
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak psalas 11, den po sexu, dnes máme 24. Jestli byl sex 8., tak jsi dneska 16 dní od sexu, takže test počůrej, bude negativní a budeš v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Menstruaci jsem dostala ale bojím se že dítě uhnizdilo ale menstruace přišla.. 14.2. jsem ji dostala a stále trochu spinim mám občas i měsíční menstruace
Dítě se uhnízdilo
To mě podrž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JOHNDENVER píše:
Dítě se uhnízdilo
To mě podrž
Jsem ještě nezkušená a tyto názvy neumím, omlouvám se.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Pokud máš strach z tohoto, i přesto že bereš antikoncepci, tak ať si
přítel nasadí kondom a ty nebudeš vyšilovat.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Negativní test a 3 dny zmeškaný ms
- Jaky je rozdil mezo 70D a 70DD?
- Duch na testu 9dpo
- Testy z krve a moči jsou negativní, MS nikde
- Vadný těhotenský test ?
- Tipy na kočárek - jaký vybrat, když si ho nemůžu prohlédnout?
- Dá se zvládnou mít 2 práce na krátký-dlouhý týden?
- Přírodní lék při těhotenské depresi
Budu si dělat svůj první test po prvním sexu a chtěla bych se zeptat jestli je 6. Týden cyklu a 11 dní po sexu spolehlivá doba. Neudělal se a beru antiko ale asi 3 týdny před sexem jsem měla lehký průjem tak se bojím… Ukáže to správný výsledek?