Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
17.2.14 11:06

:D psychicky? mluv za sebe vubec si mě do pusy neber co si znáš mě snad? neznáš tak bud v klidu dávam sem fotky je to snad stránka takže v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
17.2.14 11:10

Hanka 79

Mě to taky přijde takový no nevím :,( no máš pravdu ale nejde to hned!! tyjo vždyt já se snažím už přes pul roku jakto že někdo otěhotní hned :,( tak mě to vadí ale jako když mi řekl že mám počkat tak co mám dělat ani prášky mi nedal proto jdu radši k doktorce než k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.2.14 11:47

@Adriana123 Ahoj,nevěš hlavu, já měla před více jak rokem stejný problém. měla jsem S třikrát do měsíce. Dr mi hned napsala HA aby se to srovnalo a je to v poho už ;-) 3 měsíce jsem brala HA a byl klid :-) jinak o mimčo se snažíme už bezmála 5 let a pořád doufám :-) zkus na to přestat myslet a pak až to budeš nejméně čekat tak to přijde, uvidíš ;-) tak přeji hodně štěstíčka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 12:03
@Adriana123 píše:
Mě to taky přijde takový no nevím :,( no máš pravdu ale nejde to hned!! tyjo vždyt já se snažím už přes pul roku jakto že někdo otěhotní hned :,( tak mě to vadí ale jako když mi řekl že mám počkat tak co mám dělat ani prášky mi nedal proto jdu radši k doktorce než k doktorovi..

Ona psychika dela taky hodne a nekdo se snazi jeste dyl, pul roku zase neni takova doba a hlavne muze byt opravdu problem v tom, ze mas MS porad, takze je dobre, ze se na tebe podiva i jiny doktor a uvidis co ti rekne, jestli se muzes dal snazit nebo to nechat az se ti MS srovna…pak lip i odhadnes ovulku apod.
Jinak jsem tou zodpovednosti nemyslela to, ze budes spatna matka, to v zadnem pripade, ale ze by jsi mela hlavne tedka myslet na svoje zdravi, aby jsi pak byla OK az se ten prcek podari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 12:04
@rebeccca píše:
@Hanka79 vůbec se s ní nebav, vidíš, že není psychicky v pořádku… žádný duch tam není, takže těžko něco zjistí hned doktor… a brát krev na hcg každé hysterce co přijde s tím, že má zpoždění asi taky nebude :think:

Tak snazim se ji domluvit, aby se na to testovani tedka vyprdla a hlavne se dala dokupy sama :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
17.2.14 12:18

@Hanka79 evidentně má svoji pravdu a přes to nejede vlak, mají tady skupinku kde si dávají fotky těh. testů na kterých druhá čárka vůbec nejde vidět, vidí bůhví co a ještě si to upravují tedy zvýrazňují ve photoshopu :zed:
já jsem volala doktorovi, že mi vyšel pozitivní test a čárka teda šla opravdu hodně vidět a i tak mi říkal, že to ještě vůbec ale vůbec nic neznamená…

• Citovat
  • Upravit
18259
17.2.14 13:14
@rebeccca píše:
@Hanka79 evidentně má svoji pravdu a přes to nejede vlak, mají tady skupinku kde si dávají fotky těh. testů na kterých druhá čárka vůbec nejde vidět, vidí bůhví co a ještě si to upravují tedy zvýrazňují ve photoshopu :zed:
já jsem volala doktorovi, že mi vyšel pozitivní test a čárka teda šla opravdu hodně vidět a i tak mi říkal, že to ještě vůbec ale vůbec nic neznamená…

No ty photoshopy me taky dostavaji, nemely to driv nase maminy lehci, kdyz zadny net nebyl :)jinak ja kdyz sla k doktorce, ze jsem asi tehotna a ukazala jsem ji tehu test, kde carka uz byla taky jak ta kontrolni, tak me stejne poslala na krev…ona totiz primo UTZ nedela, to zase delal jiny doktor a na ten mi rekla at prijdu za cca 14dni :)a ja mam MS pravidelnou a prvni test v zivote jsem si delala az tri dny po zmeskane MS :)a az ten jsem pak dala jsem do jedne diskuze, kterou jsem zalozila a kde jsem si s holkama dlouho psaly, ze se snazime o miminko, nikdo tam nebyl tak netrpelivej a necpal tam bile testy a jestli na nich neco vidime…diskuze ma pres 1tis stranek a je tam dohromady asi 10fotek testu…ale je to hlavne o lidech no..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí