Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
psychicky? mluv za sebe vubec si mě do pusy neber co si znáš mě snad? neznáš tak bud v klidu dávam sem fotky je to snad stránka takže v klidu
Mě to taky přijde takový no nevím
no máš pravdu ale nejde to hned!! tyjo vždyt já se snažím už přes pul roku jakto že někdo otěhotní hned
tak mě to vadí ale jako když mi řekl že mám počkat tak co mám dělat ani prášky mi nedal proto jdu radši k doktorce než k doktorovi..
@Adriana123 Ahoj,nevěš hlavu, já měla před více jak rokem stejný problém. měla jsem S třikrát do měsíce. Dr mi hned napsala HA aby se to srovnalo a je to v poho už
3 měsíce jsem brala HA a byl klid
jinak o mimčo se snažíme už bezmála 5 let a pořád doufám
zkus na to přestat myslet a pak až to budeš nejméně čekat tak to přijde, uvidíš
tak přeji hodně štěstíčka ![]()
@Adriana123 píše:
Mě to taky přijde takový no nevímno máš pravdu ale nejde to hned!! tyjo vždyt já se snažím už přes pul roku jakto že někdo otěhotní hned
tak mě to vadí ale jako když mi řekl že mám počkat tak co mám dělat ani prášky mi nedal proto jdu radši k doktorce než k doktorovi..
Ona psychika dela taky hodne a nekdo se snazi jeste dyl, pul roku zase neni takova doba a hlavne muze byt opravdu problem v tom, ze mas MS porad, takze je dobre, ze se na tebe podiva i jiny doktor a uvidis co ti rekne, jestli se muzes dal snazit nebo to nechat az se ti MS srovna…pak lip i odhadnes ovulku apod.
Jinak jsem tou zodpovednosti nemyslela to, ze budes spatna matka, to v zadnem pripade, ale ze by jsi mela hlavne tedka myslet na svoje zdravi, aby jsi pak byla OK az se ten prcek podari…
@rebeccca píše:
@Hanka79 vůbec se s ní nebav, vidíš, že není psychicky v pořádku… žádný duch tam není, takže těžko něco zjistí hned doktor… a brát krev na hcg každé hysterce co přijde s tím, že má zpoždění asi taky nebude
Tak snazim se ji domluvit, aby se na to testovani tedka vyprdla a hlavne se dala dokupy sama
![]()
@Hanka79 evidentně má svoji pravdu a přes to nejede vlak, mají tady skupinku kde si dávají fotky těh. testů na kterých druhá čárka vůbec nejde vidět, vidí bůhví co a ještě si to upravují tedy zvýrazňují ve photoshopu ![]()
já jsem volala doktorovi, že mi vyšel pozitivní test a čárka teda šla opravdu hodně vidět a i tak mi říkal, že to ještě vůbec ale vůbec nic neznamená…
@rebeccca píše:
@Hanka79 evidentně má svoji pravdu a přes to nejede vlak, mají tady skupinku kde si dávají fotky těh. testů na kterých druhá čárka vůbec nejde vidět, vidí bůhví co a ještě si to upravují tedy zvýrazňují ve photoshopu
já jsem volala doktorovi, že mi vyšel pozitivní test a čárka teda šla opravdu hodně vidět a i tak mi říkal, že to ještě vůbec ale vůbec nic neznamená…
No ty photoshopy me taky dostavaji, nemely to driv nase maminy lehci, kdyz zadny net nebyl
jinak ja kdyz sla k doktorce, ze jsem asi tehotna a ukazala jsem ji tehu test, kde carka uz byla taky jak ta kontrolni, tak me stejne poslala na krev…ona totiz primo UTZ nedela, to zase delal jiny doktor a na ten mi rekla at prijdu za cca 14dni
a ja mam MS pravidelnou a prvni test v zivote jsem si delala az tri dny po zmeskane MS
a az ten jsem pak dala jsem do jedne diskuze, kterou jsem zalozila a kde jsem si s holkama dlouho psaly, ze se snazime o miminko, nikdo tam nebyl tak netrpelivej a necpal tam bile testy a jestli na nich neco vidime…diskuze ma pres 1tis stranek a je tam dohromady asi 10fotek testu…ale je to hlavne o lidech no..:)