Těhotenství?

6
19.4.11 10:01

Těhotenství ?

dobrý den, dneska jsem 10 dní po ovulaci a ráno mi vyšel negativní tt můžu být přesto těhotná i když tam nebylo vůbec nic ani nepatrný duch? použila jsem test wondfo. Jinak jsem dnes 33 den cyklu. MS mám nepravidelně spíš delší a žádné příznaky nadcházející MS nemám. Jindy mně už bolí v podbříšku. Těhotenské příznaky jsem ale taky zatím nevypozorovala Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1424
19.4.11 10:07

Já měla ducha 11DPO, zkoušla jsem 3 různé testy a byl na všech. 10DPO na mamatestu ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
19.4.11 10:18

Ahoj mirad,

Myslim, ze 10 DPO je este skoro (ako u niektorych, je to individualne). Ja som mala viditelne // 13-14DPO. Samozrejme, ze mozes byt tehotna, nic urcite nie je stratene. Len skus testovat o 4-5 dni neskor. Drzim palce, aby to bolo // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.4.11 10:24

ahoj, toto je moj wondfo 9 dni po ovulacii.

citlivy test z mojich skusenosti ukaze najneskor 12 dpo. takze nejaku nadej este stale mas, drzim palce :srdce:
 http://static1.asmira.com/…1653_720.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.4.11 10:38

Ahoj,jak byl ten tvůj test citlivý?Já mám taky delší cykly,ale 10DPO už se mi slabounký duch ukázal na GS mamatestu 10..Ale pokud jsi měla ovulaci třeba až později,tak to určitě ještě neházej flintu do žita :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.4.11 15:10

ještě máš čas, mě ukázal mamatest ducha 10dpo.. ale každá to má jinak, a já mám cyklus 28 dní…takže vyčkej času :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.12 08:51

Zdravím Vás tu. Chtěla jsem se zeptat zkušených… Beru HA, zatím se o mimi nepokoušíme.. Jenže minulý týden jsme měli s partnerem pohlavní styk večer (v 21hod beru tabletku) no a já ji nevzala ten večer, ale až druhý den ráno (cca po 13ti hodinách). Asi po dvou dnesch mě začala bolet prsa, což se mi nestává ani před menstruací, vůbec… Trošku mě to vylekalo.. K tomu mě týdne před tím začal jako kdyby začínat močák, ale nakonec v pohodě. Pak ten styk, bolest prsou a pak mě začalo začalo píchat v boku, pobolívat v podbřišku (přičítala jsem močáku) pocity jako když se vám v břichu pořád něco děje.. Myslela jsem, že to může pořád souviset s tím močákem, ale dneska (v podstatě týden 8. den od pohl. styku mě jako kdyby bolí v bocích jako při menses no ale co, náhle jsem včera začala špinit… Nejsem nijak ve stresu, takže tím to asi nebude a do konce platíčka mám ještě 7 tabletek.. Tu tabletku co jsem nevzala tak byla v prvním týdnu platíčka. Myslíte, že by to mohla být taková náhoda a já bych mohla být těhotná?? Miminko by nám nevadilo, kdyby se stalo, byli bychom rádi, ale zatím jsme to neplánovali…

• Citovat
  • Upravit
kiki123
16.6.12 16:19

Ahojky už týden mi je nevolno takový pocit na zvracení, a asi 4 dny mě píchá a bolí pod levým žebrem nevím co to je ale už nevím jak se toho mám zbavit a co to je msa jsem měla poslední 3.6.2012 i přesto můžu být těhotná? díky za vaše názory :) :zed: :nevim: :think: 8)

• Citovat
  • Upravit
kiki123
21.8.12 02:41

Cau babky mam takovy problem koncem cervna se mi na teh. testu udelala celkem viditelna 2 carka ma to nejakou souvislost s tim ze mi po 3 dnech zjistili slepak dekuji :)))))))

• Citovat
  • Upravit
1839
21.8.12 11:15

@kiki123 Ahoj, a to jsi to celé 2 měsíce neřešila? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
12.2.14 14:36

Ahoj všichni :-) měla bych dotaz. Mám celkem rozhozenou menstruaci, poslední 3 měsíce mi přicházela dřív o několik dní. V neděli 9.2.jsem měla dostat menzes, ale přišla o 2 dny dříve,7.2.a 9.2.to zase skončilo. Měla jsem jen špinění, takové hnědé jakoby. Test jsem si dělala 11.2.ráno, měla jsem tam dvě čárky, ale ta druhá byla slabá hodně, ale byla vidět. Dnes jsem byla i u dr a ta mi řekla, že to na těhotenství nevypadá, že nic nevidí jen že mám lehce zvětšenou sliznici. A že mi dozrává vajíčko. Chci se zeptat zda je možné, abych byla těhotná. Mám bolesti v podbřišku, zádech, občas mi je nevolno a často pociťuji hlad. A prsa mě pobolívají, takové pnutí v nich. Děkuji moc všem za odpovědi :-) pěkný zbytek dne přeji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
12.2.14 14:41

Je moc brzo, aby něco viděla krom zvětšené sliznice. Já tam taky měla vidět jen tu zvětšenou sliznici a tak mi vzala krev. Tobě ne? Jak ti vysvětlila ten pozitivní test teda 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.2.14 14:42

Jak to mame vedet my kdyz doktorka rekla to co rekla? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2976
12.2.14 14:43

@gejbynka a proc ti nevzala krev? Na ultrazvuku to jeste nemusi byt videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.2.14 14:45

@gejbynka Měla ti vzít krev. Buď si zítra udělej test a uvidíš, jestli čárky sílí, nebo si dojdi na hCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí