Těhotenství a první dny

17.5.23 10:44

Těhotenství a první dny

Ahoj všichni,
s přítelem jsme se začali snažit o miminko a jsou to teprve dva dny a vím, že to může někomu přijít jako vtipný dotaz ale po obou pohlavních stycích cítím mírně nafouklé podbříško. Máte někdo s tímto zkušenost? Předem Vám všem děkuji za případné rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2788
17.5.23 10:46

Nene, to už ani není vtipný dotaz. To je spíš k pláči.
Dva dny po styku ( byl vůbec v době ovulace?) nemůžeš mít žádný příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.23 10:49

@Bellamia Ano byl nejsem hloupá. To, že se ze slušnosti na něco takového zeptám neznamená, že vám to dává právo psát takovéto komentáře. Co jsem se koukala po internetu spousta žen má takové dotazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
17.5.23 11:06

@Martina09h takovéto komentáře? Můj komentář byl naprosto věcný a slušný, odpověď si dostala. A právě proto, že takových dotazů (mimochodem i odpovědi) je na internetu milion, tak bych očekávala, že si to člověk načte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12011
17.5.23 11:07

@Martina09h a co jim lidi odpovídali? Já tu teda vídám dotazy na příznaky třeba 10 dní od styku…nebo při vynechané MS ale negativním testu…
Jinak muzes být nafouklá prostě protože máš větry a nebo jste na tom miminu makali tak usilovně že máš spodek podrážděný… případně to může být ta ovulace, může to být mocak… :nevim: určitě to není příznak tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myšule101
17.5.23 11:17

@Martina09h K nafouklému bříšku bych se přikláněla spíše k nadýmání anebo já osobně to měla vždy před menstruací. Silně pochybuju o tom, že by to po dvou dnech bylo o těhotenství😇Ale kdo ví..👍🏼

• Citovat
  • Upravit
37298
17.5.23 11:30

Těžko bys to měla k těhotenství. Doporučuji se nesledovat, jestli už dva dny od styku hledas příznaky, tak se z toho za chvíli zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.5.23 12:44

Takhle brzy to opravdu příznak těhotenství nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí