Těhotenství a ureoplasma, mykoplasma

9805
26.7.11 12:46

Těhotenství a ureoplasma, mykoplasma

Ahojky holky, chci se zeptat otěhotněla jste některá, co měla pozitivní ureoplasma a mycoplasma?A donosily jste mimi?Mně to minulý týden zjistili a dali nám s partnerem ATB., ale myslím si, že mi to jen tak nevyléčí..měla jsem to už před 8 roky a teď znovu, takže si myslím, že se mi to poprvé stejně nevyléčilo (kontrolní testy nedělaly)a měla jsem to furt..chceme miminko a nechce se nám čekat než se vyléčim, když žádné příznaky nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
26.7.11 12:56

jak je to v těhu to netuším, každopádně mě teď taky v CARu léčili ureaplasmu, a že prý brání spojení vajíčka se spermií … jinak měli jsme ATB já na 6 dní a přítel na 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
26.7.11 13:15

Ahojky, já už otěhotněla dvakrát,ale bohužel to nikdy nedopadlo..vždy jsem samovolně potratila v 6 týdnu..a ixule vyléčily vám tu potvoru?My máme atb.na 10 dní, ve čtvrtek už je dobíráme..dostali jsme doxybene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 13:20

já zatím ne, ani po IUI :-( … to nevím, pak už to netestovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
26.7.11 13:48

Já byla na IUI 2× a nic..pak jsem to všechno hodila za hlavu, byli vánoce, pila jsem čistící čaj a lup ho byla jsem těhu - po 2 letech snažení..a v květnu jsem otěhotněla podruhé a hned napoprvý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 13:56

tak zase aspoň víš, že to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
26.7.11 14:28

Jde, otěhotnět jo,ale mimi nedonosim..takže to vyjde úplně na stejno.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
26.7.11 14:30

Teď si čtu, že zítra budeš testovat, že?Tak držím palečky ať si těhu a vše dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
26.7.11 14:41

Nám se nedařilo 3 měsíce, pak jsem brala doxybene na uraplasmu a hned další cyklus to klaplo. Bohuželo to dopadlo špatně. Ale jestli to mělo souvislost, to nevím. Myslím že ne. četla jsem, brání otěhotnění, což by odpovídalo, ale dr. říkal, že ji kolikrát najde těhotným před porodem (chytnou to v těhu, kdy je tělo náchylnější) a přeléčí se to. Takže na těhu by to vliv mít nemělo. Teda podle mě. Hlavně u mě v kartě to má a kdyby mělo zamlklé souvislost, určitě by to překontroloval :wink:

Takže z mojí zkušenosti s tím pravděpodobně neotěhotníš a přeléčit to chce :think: ony se příznaky můžou objevit později a řešit to případně v těhu bude hrozný stres :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
26.7.11 14:53

Já jsem s tim otěhotněla 2 krát, ale jak jsem písala nikdy to nedopadlo..já četla, že to způsobuje předčasný porody a mimi by mohlo být postižený, zas na druhou stranu píšou, že to má víc než 50% populace, takže je to hodně rozlezlý..mám akorát výtok, furt, ale už sem si na to zvykla, třeba je to z toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
26.7.11 15:37

tak to nevím :nevim: :mrgreen:
třeba je to jako všechno, co se cyklu a těhotenství týká.. u každé jinak :nevim:
každopádně, ať se rozhodneš jakkoli, přeju hodně štěstí. Taky se chystáme začít snažit znovu a mám z toho pořádný vítr :-( ale musíme věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.7.11 15:53
Aandrejka píše:
Teď si čtu, že zítra budeš testovat, že?Tak držím palečky ať si těhu a vše dobře dopadne..

jj, zítra budu dělat poslední test, pochybuju, že tam něco bude, další štace IVF, snad v září :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
27.7.11 07:20

Ali, přeju hodně štěstí ať to tentokrát dopadne dobře..já jsem potratila v květnu, tak nám taky po 3 měsících začne další snažení..hodně štěstíčka :lol:
Ixule držim ti palečky ať se tam objeví druhá čárečka :lol: dej pak kdyžtak vědět jak si dopadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
27.7.11 07:21

díky za držení palečků, ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
27.7.11 09:16

Tak to mě upřimně moc mrzí Ixul, že to nevyšlo..IVF určitě dopadne líp..nevím já tomu IUI moc nevěřím, ze mě teda vždycky všechno hned vyteklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí