Těhotenství - kdy test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
23.4.24 13:30

6.4.byla podle kalendáře. Skutečně to nevím. Normálně mývám cyklus tak 25dní, 29 nikdy :(
Měla jsem v tomhle měsíci 5.nemoc (parvovirus) :roll: šílené horečky, bolest zad, vyrážka a následně bolestí kloubů. Pěknej zmetek, tenhle virus.Tak tím se mohla ovulace zpozdit. A tim i ms.Ale jsem úplně vystresovaná. Z toho stresu na sobě vidím všechny příznaky těhu 8o Test si udělám doma po práci, až bude doma chlap a bude se mít kde vybrečet. Jak já bych si ms přála :zed: Nevím jak ústrojím případné upt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14715
23.4.24 13:35
@Niccolkaa píše: Více

Ta nemoc opravdu mohla posunout cyklus. Pred par lety ji mela moje cca 35leta kamaradka a fakt ji bylo hrozne., deti ji snasi mnohem lepe. Tak jestli termin ovulace neni jisty, tak bych mozna pockala do rana. Nebo ted jeden test a rano dalsi.

Drzim moc palce. Dej vedet, jestli budes chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.24 08:50

Jančo, moc díky za podporu :hug:
Večer jsem trochu špinila, ráno už krev, test negativní. Strašně se mi ulevilo, byly to nervy :roll:
Asi zvážím tělísko na ty roky do přechodu, protože ten stres, když se ms zpozdí je hroznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14715
24.4.24 09:26
@Niccolkaa píše: Více
:potlesk: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2147
24.4.24 09:33
@Viki24 píše: Více

a ten test byl pozitivní?
pozitivní = stejně silná testovací čárka jako kontrolní, případně silnější testovací čárka než kontrolní
negativní = jakákoliv slabší testovací čárka než kontrolní
dost bych se divila, že bys chytla zrovna jedním testem ovulaci a zrovna podle aplikace. i když samozřejmě možné je všechno
aplikace totiž vychází ze statistik běžného cyklu 28 dní a ovulace 12-13 den, nikoliv ze skutečného cyklu dané ženy. a z jednoho jediného ovulační testu se nedá tak úplně vycházet, protože nevíš, jestli jsi chytla peak, nebo ne. někdo má pozitivní test i 2 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí