Těhotenství? Nebo zpoždění?

4
14.5.26 03:32

Těhotenství? Nebo spožděni?

Jdosisksnwbsjjd

Příspěvek upraven 14.05.26 v 23:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16230
14.5.26 03:39
@Lily016 píše: Více

Co pak teda čekáš od nás? Věštbu z křišťálové koule? :nevim: Může to byt zpoždění, může to být těhotenství :nevim: Pilulku po sis nevzala proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
14.5.26 04:40

Těhotenský test si dělat nechci abych nebyla ve stresu… :lol: :lol: no tvl… :zed:
Ovulaci máš podle čeho? Pokud byla skutečně 28. Tak je těhotenství vyloučeno…každopádně test je prakticky jediná možnost jak zjistit jestli těhotná opravdu jsi nebo ne…zatím…nebo můžeš počkat 2 měsíce a pak si zajít k lékaři na utz…případně počkat 5m..to by to mělo jít pak poznat už i zvenku…buď budeš mít větší břicho nebo ne…a nebo nedělej vůbec nic a buď za 9 měsíců přijde porod nebo ne..a je to vpohode… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42391
14.5.26 05:15

Test je jediná šance, jak ortel zjistíš hned. A budeš v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
14.5.26 06:24

Tak když si nechceš dělat test tak počkej 9 měsíců jak to dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
14.5.26 06:55

Zpoždění budeš mít dneska dva dny. To mi nepřijde jako nic divného. Ale pokud ti chodí jinak menstruace na den přesně, tak to divné je.
Jinak ale test je jediná šance, jak zjistit, na čem jsi. Zkusila bych ho o víkendu a uvidíš. To by už mělo být případné těhotenství na testu jasně viditelné. A budeš mít dost prostoru k řešení situace, pokud není těhotenství žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
14.5.26 08:23

Test si dělat nechceš, abys nebyla ve stresu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.5.26 12:03

@Vladusxx mám panické ataky.. proto píšu že nechci těhotenský test abych nebyla ještě víc ve stresu… mám vážnou nemoc proto těhotenství nechci. Pilulku po sem si nevzala, jelikož mi nepřišlo nutné panikařit jak říkám nevyvrcholil. Bez kondomu byl nasun jednou. Ovulace byla 28.4.. tak jsem nebrala za nutné pilulku užít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.5.26 12:04

@arinecka když nemáš radu, tak nepiš je to zbytečný tvůj čas.. který můžeš věnovat jinam.❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
14.5.26 12:26

A jakou radu, kromě toho aby sis udělala test čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
14.5.26 12:28

Já tvoje uvažování ale stále nechápu. Těhotenství žádoucí není, teď se stresuješ kvůli zpoždění, ale test, který by ti ukázal, zda těhotná jsi nebo ne, si udělat nechceš, abys pak z výsledku nebyla ve stresu? :nevim: právě ten test tě stresu z nejistoty zbaví a pokud bude pozitivní, tak můžeš řešit hned s lékařem přerušení.
A když bude negativní, budeš čekat dál na menstruaci, v pondělí případně zopakuješ test a pak můžeš podle výsledků opět řešit s lékařem buď přerušení těhotenství nebo hledat důvod zpoždění.
Prostě tvůj argument pro to, aby sis nedělala test, postrádá jakoukoliv logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
14.5.26 12:45

A co chceš za radu? My sme u toho nebyli a i kdyby tak stejně nic lepšího než si udělat test nevymyslíš. Můžeš si zajít ještě na krev. K doktorovi. Nebo teda čekej no :nevim:
Pokud by si náhodou těhotná byla a dítě nechceš tak čím dřív to budeš řešit tím líp.
Tu ovulaci máš podle nějaké aplikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.5.26 13:41

@JancaS84 radu? No co takhle třeba jestli je to možné nebo ne? Proto se tu ve skupince ptám. Ovulaci mám podle aplikace a počítala sem si ji všude na různých stránkách a pod. Vychází mi na 28/29… těhotenský test si udělám samozřejmě tak či tak jen ne teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
14.5.26 13:46

Pak nezbyde než čekat :nevim: Počítat ovulaci jen tak bez nějakých testů a měření teploty ti přijde věrohodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35738
14.5.26 13:51

Ano, těhotenství je možné pokud se protrhne kondom. Nějaké počítání ovulace je úplně k ničemu, to se orientuje průměrem cyklu, ve skutečnosti to může být úplně jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí