Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No hele já tam toho ducha vidím. Pilulku jsi mela v minulém cyklu, píšeš, že menstruace normálně dorazila. Nedorazila až teď ta další, takže bych to nenapsala těhotenstvím po pilulce… ta první menstruace mohla byt jen z hormonálních výkyvů právě po tom prasku, ale zase kdybys byla těhotná už od te doby, teď bys neměla ducha, ale normální dálnici..
@Midaku Presne to si taky myslim, ze by tam byla poradne dalnice, kdyz je to pres mesic od styku a nejsem si vedoma zadne dalsi nehody… ![]()
@Ajule31 a co používáte za antikoncepci? Praskleho kondomu si všimneš, ale třeba posunuteho tělíska ne. Nebo jestli mas prášky, tak nebrala jsi nějaké jiné, co by to mohly ovlivnit? Nebo stačí i jednodenní střevní viroza.. samozřejmě to může být i falesne pozitivní test, můžeš třeba za dva dny udělat další. A největší jistotu ti da krev a později utz.
Duch tam fakt je, ale těhotenství by v tom případě bylo tak cca 10-14 dní po ovulaci, určitě ne z minulýho měsíce. Počkej dva dny a pak si udělej test znovu a uvidíš…
Pouzivame kondom jako ochranu, tak bychom si doufam vsimli kdyby se stala chyba
No zkusim to za dva dny zopakovat kdyz ta ms nedorazi ![]()
Potřebovala bych vědět ohledně Escapelle. Dnes jsem vzala Escapelle, protože nejsem připravena být maminka. Chtěla bych vědět, kdy mohu už oficiálně otěhotnět? Už po menstruace nebo počkat až déle? Děkuji
Příspěvek upraven 18.12.23 v 22:10
Potřebovala bych vědět ohledně Escapelle. Dnes jsem vzala Escapelle, protože nejsem připravena být maminka už teď, ale později ano. Chtěla bych vědět, kdy mohu už oficiálně otěhotnět? Už po menstruace nebo počkat až déle? Děkuji
Ahoj holky,
Dneska jsem si zkusila udelat tehotensky test a nejsem si jista, zda vidim ducha a nebo mam bludy
?
S manzelem nam selhala ochrana cca v dobe ovulace, tak jsem si vzala po 15 hod pilulku “po”. MS dorazila cca 5 dni pote, a ted mela dorazit dalsi, ale jeste nedorazila. Vzdy pred ms 2-3 lehce spinim a ted nic
Asi potrebuju uklidnit, mam doma uz dva prcky, tak proto pisu