Těhotenství v krvi bez styku

Anonymní
28.4.23 16:04

Těhotenství v krvi bez styku

Dobrý den, omlouvám se za anonym ale je to citlivější téma. Vím že bez styku se nemůže otěhotnět ale objevilo se mi v krvi ze jsem těhotná což mi přišla hloupost, chodím každý měsíc na kontroly protože beru curacne ( je teratogenní )takže otěhotnět nesmím. Neberu antikoncepci a nemám aktuálně sexuální život min půl roku, dostala jsem menstruaci a měla jsem dostat další dávku ale přišla ta krev. Chci se zeptat jak je to je možné? Jestli v těle blbnou hormony nebo chyba laboratoře? čím to muže být? Budu ráda za každou zkušenost či radu děkuji :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15160
28.4.23 16:06

Chyba laboratoře, cysta, nebo nějaký typ nadoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.4.23 17:09

Kolik je hodnota a proc se odebiralo hCG?
Aha, ctu pribalovy letak, ze kontroly hCG jsou soucasti lecby, tak asi proto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 17:26

@Stará známá tu hodnotu nevím jen mi doktorka napsala že jsem měla v krvi těhotenství, moc se v tom neorentuji takže proto jsem se ptala zda by někdo dokázal poradit. A odebíralo se to kvůli tomu léku, ono se při něm nesmí otěhotnět protože by to mohlo mít hodně zlé dopady na plod a zjistilo se že to mám pozitivně v krvi což jak jsem již psala je hloupost když nemám styk.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
28.4.23 18:53
@Anonymní píše:
@Stará známá tu hodnotu nevím jen mi doktorka napsala že jsem měla v krvi těhotenství, moc se v tom neorentuji takže proto jsem se ptala zda by někdo dokázal poradit. A odebíralo se to kvůli tomu léku, ono se při něm nesmí otěhotnět protože by to mohlo mít hodně zlé dopady na plod a zjistilo se že to mám pozitivně v krvi což jak jsem již psala je hloupost když nemám styk.

No a jaky ted bude dalsi postup?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.23 19:00

@Stará známá musím na gynekologii aby se těhotenství vyvrátilo ( má doktorka na tom i přesto trvá a chce list o tom že opravdu nejsem ) zjistím zda nemám nějaký jiný problém, budu doufat že ne, udělám si i těhotenské testy a uvidím :(

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
28.4.23 19:06
@Anonymní píše:
@Stará známá musím na gynekologii aby se těhotenství vyvrátilo ( má doktorka na tom i přesto trvá a chce list o tom že opravdu nejsem ) zjistím zda nemám nějaký jiný problém, budu doufat že ne, udělám si i těhotenské testy a uvidím :(

Tak jestli nemas aktivni sexualni zivot = nemas partnera tak tehotna prece nejsi a vysvetleni se najde.

• Citovat
  • Upravit
13
29.4.23 00:13

@Stará známá v to doufám, na netu jsem nic nenašla a tady také ne. nedokážu si to nijak vysvětlit jak to že byl HCG pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
29.4.23 09:47

@Valentinaa četla jsem, že hcg se vylučuje do krve samozřejmě těhotenstvím a pak určité nádory či cysty. Doktorka ti nedělala ještě vyšetření ultrazvukem? Hodnotu nevíš? Třeba to kolísá jen na hraně pozitivity / negativity a každá laboratoř to vyhodnotí jinak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.4.23 15:03

@Bellamia hodnotu mám 5,46 nějak tak, na ultrazvuk půjdu ale těhotná být proste nemůžu, to je blbost, zároveň doufám ze nádor či cesta to nebude, nic mi není ani nic nebolí ale chápu ze na to sama nepřijdu, budu jen doufat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
29.4.23 16:48

5,45 je přeci negativní výsledek.. V některých laboratořích dokonce do 10 jednotek se bere jako negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.4.23 16:57

@karkarka opravdu? Paní doktorka mi napsala že mám zvýšené jaterní testy což se dalo očekávat, s tím jsem byla srovnaná hned jak jsem je začala užívat. A poté dodala že mám i pozitivní těhotenství. Hodnoty tam jsou ze do 5,00 je negativní a vic jak 5 je pozitivní a já měla právě těch 5,46 a jak o tom nic moc nevím tak jsem se lekla zda je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 18:08

@Valentinaa Je to velmi mírně zvýšená hodnota. Ale jak se píše výše může to být cysta, nádor… Mnoho gynekologů bere hodnoty do 10 za negativní výsledek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky