Těhotenství, je to možné?

15.4.12 21:34

Těhotenství,je to možné?

Ahoj holky,chci vás požádat o názor. 6.3. jsem poprvé spala se svým přítelem. Všechno proběhlo v pohodě. 13.3. jsem to měla dostat,ale dostala jsem to až 15. a menstruace byla celkem slaba trvala sotva 4 dny (normalne i s hnedym vytokem tak 6) a to mě tak nějak nakouslo a od té doby se nemužu zbavit pocitu,ze je se mnou něco jinak. Přítel mi sice řekl, ze se nic stát nemohlo,ale já si vzpomínám ze už než si nasadil kondom,tak se udělal a potom mě prstil. Hned toho 15. mi bylo rano strašně zle od žaludku (to jsem si asi dokonale vsugerovala,protože i kdyby s tehotenstvi to souviset ještě určitě nemohlo.) Mám pocit ze se mi i nafouklo břicho. Protože jsem už od toho 15.3. v neustálém strachu a stresu z toho,že jsem těhotná,udělala jsem si minulý týden test citlivost 25IU což by určitě už mělo pozitivni vysledek ukázat ne? Byl negativni,byla to odpolední moč. 9.4. jsem to měla zase dostat,ale nic,tak jsme si dělala ten samý test včera rano,opět negativni. Malinko mě to uklidnilo. Ale už v pátek odpoledne jsme to dostala,měla jsem obvykle silné křeče až do dnešního rána , ale menstruace je opět dost slabá. Nevím jestli se opravdu mohlo něco stát,nebo jsem si to všechno vsugerovala a teď se toho nemůžu zbavit a to se odrazilo i na té menstruaci. Nestalo se vám něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102698
15.4.12 21:41

Po 2 negativních testech a 2 MS je to fakt nemožné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 21:46

Všechno jsem si to asi dokonale vsugerovala. Ted´ mám dokonce i pocit,že mě boli levý vaječník. Ale ted už jsem to pustila tak nějak z hlavy takže všechny příznaky snad ustoupí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.4.12 21:47

Máš nafouklý břicho? To budeš určitě brzy rodit. Kdyby ti to nešlo, tak si dej láhev šaratice a uvidíš, jak to pofrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
15.4.12 21:51

Ze to ty deti jeste bavi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 21:54

Ano nafouklý břicho. Tím jsem samozřejmě nemyslela to,že mi tam roste díte,ale nadýmání,které patrí k celkem rannym příznakem tehotenstvi,jinak nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.4.12 22:01

Zajdi si na gyndu, může to být i třeba cysta… A hned budeš vědět, jestli jsi těhu a nebo jen blbneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 22:45

Chystám se tam. přes mesic nervy a stejně mám pořád divný pocit . Snad zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
15.4.12 22:59

Fakt neboj, takhle dlouho by test negativní být nemohl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.4.12 23:02

Kolik je ti? :lol: Hele, nafouklý břicho mít můžeši jindy než v těho, co jsi jedla??? :lol: Jinak teda dobrý dotaz, hezky jsem se pobavila :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 23:03

No bohužel jsem se docela i o takových případech. Ale to je tím kolik jsem toho přečetla jak je možný tohle a támhleto. Pro svůj klid si po menstruaci,která je nyní obvykle silná udělám ještě jeden test a nechám to plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.4.12 23:05
@Alena12345 píše:
No bohužel jsem se docela i o takových případech. Ale to je tím kolik jsem toho přečetla jak je možný tohle a támhleto. Pro svůj klid si po menstruaci,která je nyní obvykle silná udělám ještě jeden test a nechám to plavat.

Myslím, že další test budou zbytečně vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.12 23:15

Asi jo,mám ho sice doma,ale ono se mi to do té doby rozleží v hlavě a asi už ho dělat nebudu. :) Uklidnili jste mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
16.4.12 00:06

myslim, že ses jen vystresovala po prvním sexu s novým partnerem, proto ten břichabol a možná i ta „divná MS“…

já sem byla podobně vyděšená k smrti po prvním sexu a to tak, že se mi zřejmě tím stresem posunula MS asi o týden a byl to nejhorší týden v mým životě…desetkrát denně jsem se chodila kontrolovat na WC a hledala aspoň narůžovělé něco na papíru…
a to jsme použili od začátku do konce kondom, takže šance na otěhotnění minimální :P
joooo, podvědomí je sviňa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.4.12 00:07
@Mar__tanka1983 píše:
myslim, že ses jen vystresovala po prvním sexu s novým partnerem, proto ten břichabol a možná i ta „divná MS“…já sem byla podobně vyděšená k smrti po prvním sexu a to tak, že se mi zřejmě tím stresem posunula MS asi o týden a byl to nejhorší týden v mým životě…desetkrát denně jsem se chodila kontrolovat na WC a hledala aspoň narůžovělé něco na papíru…
a to jsme použili od začátku do konce kondom, takže šance na otěhotnění minimální :P
joooo, podvědomí je sviňa ;)
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí