Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eljasa píše: Více
proč myslíš? menstruace dorazila a test je negativní
@stinga o ms nešlo trvalo to 2 dny bylo to růžové sněz strážen. Mam par zvláštních příznaku jako chutě a napnuti v prsou kdyby šlo o ms tak by tohle s ni odešlo ale přetrvává to.
@Eljasa ovu právě nevim vůbec nesleduji ale mam dlouhý ciklus. Takže ovu přichází později než cca 14 dni před ms. Biochemko jsem zažila 2× vždy jsem krvácela a krvácení doprovázely šílené bolesti a silné červené krvácení tohle bylo růžové trvalo to 2 dny a bylo bez sraženin ale dekuji zajdu si k lékaři bohužel my ho tu máme jen ve čtvrtek tak proto se ptám tady
@stinga píše: Více
Poslední dobou mám pocit, že když máš negativní test a ještě k tomu krvácíš, tak na emimi je to jasné těhotenství ![]()
@staronova píše: Víceže jo. Ale zatím top mi připdala ta s menstruací, jak furt řešila to břicho. Ale ta měla aspon lepší gramatiku.
@vokishka omluvám se za gramatiku. Myslím ze by se tu moc gramatika řešit nemusela jen se ptám na názor jsem celkem stresující člověk a doktor me čeká za dlouho. Ale dekuji za názory ja uz jen vím ze žádný příspěvek už nepřidám
@staronova píše: Více
Mne zase prijde, ze posledni dobou na emiminu je vse biochemicky
jakakoliv snaha o zjisteni tehotenstvi se clovek docita straseni typu, neraduj se, pokud carka neni silnejsi, je to biochemicky
k zblazneni tady
@Sova_spalena píše: Více
V mém případě byla vždycky slabá čárka biochemko, dopadla jenom těhotenství s dálnicemi na testech. Proto nikdy netestuju předčasně a nelovím dušíky, ty první týdny jsou prostě nejisté.
@staronova píše: Více
Cápu. Na druhou stranu i mnoho úspěšných těhotenství začíná slabou čárkou. Když někdo třeba neví, kdy mu má přijít MS, moc jiného mu asi nezbývá, než prostě otestovat, a pokud je to brzo, tak bude čárka třeba delší dobu slabá.
Jenom informuji čárka je silnější. Ale dekuji za vaše toxické a zakomplexované názory jen se ptám a to ze vám vadí ze tu někdo píše protože má obavy a strach je váš problém který by jste měli držet v sobě tím ze jo ventilujete se jen ztrapňujete. Biochemko to není to jsem měla a má úplně jiný charakter, ano pravda je že testovat dřív se nemá taky jsem stejnou chybu neudělala, testovala jsem po tom zvláštním krvácení a test je den co den silnější. Ale pokud si chcete vybít někde nervy založte téma npř “štve nás ze se mladé holky bojí ze potratili” protože st jdu do jakého koliv příspěvku kde žena píše ze ma obavy nějaké blbky ji tam vždy ztrapni což me na téhle stránce kde by jsme si mely pomáhat zaráží.
Ahoj holky, mam otázečku. Mam cyklus cca 31 dni v ten očekávané ms jsem začala krvácet ale krev byla stále růžová někdy vodová někdy hlenovita bez sraženin. Četla jsem po netu ze by to mohlo znamenat ťehu. Zkusila jsem test a připadá mi negativní. Tak jsem se chtěla zeptat myslíte té je možnost ze test jeste zesílí někdo ma názor ze vidí ducha ja nevidím zajím nic. Foto test hodím do komentáře
dekuju