Kdy je správný čas na návštěvu těhotenského kurzu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotesnký kurz
Ahojky,
chtěla bych Vás zkušenější poprosit, zda byste mi mohly poradit, kdy je ten správný čas se přihlásit na těhotenský kurz a zda máte některá z Vás zkušenosti s kurzem v Podolí nebo u Apolináře. Moc díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Těhotesnký kurz
Ahoj, www strankach podoli (www.upmd.cz) píšou, že objednat se má maminka cca 2 měsíce před termínem. Dneska jsem tam zrovna volala a napsali si mě na konec srpna, termín mám 21.září.
Martina
- Citovat
- Upravit
Nevím, osobně bych šla spíš na nějaké cvičení pro těhotné spolu s povídáním o porodu a tom co a jak s miminkem.
V Brně jsou ceny takové:
2 denní kurz pro nastávající rodiče 800 Kč za maminku, nebo 1000Kč za pár. Cvičení pro mastávající maminky s povídáním o porodu 6 lekcí po 90min. za 900Kč
Zkuste se podívat u Vás po okolí, těchto kurzů a cviční je spousta. Nabízí i jednotlivé porodnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj..mne sa tie stranky a obsah toho kurzu nepaci..kurz Ti da informacie ale u porodu yti bude k nicomu..:-)..jukni na stranky www.anahita.cz.. Pani Barešová je úžasná..mali sme u nej individ. kurz-4h len ja a muz a platili sme 1600kc..mozem len doporucit..tym ako je z praxe(byvala PA u Apolinara) tak vie o com hovori a nema to len nastudovane..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit