Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nevím co teď mám pocit že jsem těhotná ale nevím to jistě dostala jsem MS mám ji 2 dny ale vždy je silná tentokrát je velmi slabá a mám takový pocit že už po 2 dnech přestává přitom ji vždy mám 7dni
obávám se jestli to není implantacni krvácení které se děje mnoha ženám když otěhotní tak místo MS nejsem si přesně jistá jestli to opravdu mám jen tentokrát to cítím fakt divně
jinak mám teploty, nevolnost, ohromné výkyvy nálad ze ani přítel to nedává, únava spim klidne 16h denně a i tak je mi to málo, jeste týden zpět jsem neustále chodila močit to bylo každých 10 min ted mi to odeznělo nechodim tak casto, mam stale průjem, bolesti u žaludku i v podbřišku
týden zpět se mi poprvé stalo ze mě lechtala/šimralo v podbřišku ani jsem nevěděla že to existuje rikala jsem si ze to mam jen v hlave ale pak jsem si to vyhledala a i to se může dít v těhotenství
také jsem si všimla takových bílých teček okolo bradavek nevíte co to je? ne to nejaky příznak teh?
test si bojím zatím udělat nechávám tomu volný průběh kdyžtak až mi skončí MS
Udelej si test. Na priznaky by ale jeste bylo brzo takze to mas spis vsugerovane. Spis nejaka viroza.
@Nina247 píše: Více
proč zakládáš znovu stejnou diskusi? nic nového se nedozvíš, máš nejspíš virózu
Nejdřív si udělej těhotenskej test a pak test na covid. Pozitivní bude ten druhej, to mi věř… ![]()
Mě by stejně zajímalo, co si lidi od založení takovýhle diskuze slibujou
Test se bojím udělat, tak asi když mi dost lidí napíše, že budu těhotná, tak fakt budu těhotná? Ve výsledku jí každá příčetná napíše, ať si udělá ten test. A už i mé děti umí doplnit větu - myslet znamená… vědět.
Jinak teda z toho, copopisuješ, mi to těhotenství nepřipomíná ani omylem, zato velmi střevní virózu ![]()
@ugluk píše: Více
už jsme jí to psaly včera, že má virózu, tak pro jistotu dnes založila diskusi znovu ![]()
@stinga píše: Více
Tak když vydrží ještě pár dní, nejspíš bude mít po příznakách
A ještě spolehlivější metoda, když se člověk bojí udělat test, je počkat osm měsíců, jestli porodí nebo ne.