Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím je tu někdo kdo by poradil? před měsícem jsme změnila HAK z jangee na daylette a dnes je 4 den kdy beru,,prázdne pilulky" a zatím žádna MS se nedostavila…a to jsem dřív měla MS přesnou skoro na miutu…dělali by jste test nebo ne?
Ne, pokud jsi si jistá správným užíváním… se změnou HA může přijít i změna času příchodu krvácení
Když si nejsi jistá tak si ho udělej, vždyť stojí 30 Kč. Na to se snad nemusíš ptát ![]()
@terien neptám se na cenu ale dík:-D spíš jsem chtěla slyšet něco jako psala @SussieS a ne na to zda se ptát můžu nebo nemusím ![]()
@Hobdenc jestli jsi brala tablety tak jak jsi měla, tak bych vyčkala. ![]()
@Hobdenc pokud jsi HA brala, jak se má, tak to bude jen tou změnou.. ![]()
Brala jsem tu samou. Ms chodila až v ten čtvrtý den placeba.
@andrea.sb takže pak je MS i v dny kdy se berou už bílé pilulky z nového platíčka jo?
@Hobdenc píše:
@terien neptám se na cenu ale dík:-D spíš jsem chtěla slyšet něco jako psala @SussieS a ne na to zda se ptát můžu nebo nemusím
já jen že bych tuhle otázku pochopila kdyby test stál třeba 300, to bych si to taky rozmyslela, ale takhle… ![]()
@terien spíš mi šlo o to že nechci plašit zbytečně nejde o peníze ty tady nikdo neřešil mám ten pocit
@Hobdenc píše:
@terien spíš mi šlo o to že nechci plašit zbytečně nejde o peníze ty tady nikdo neřešil mám ten pocit
asi jsi mě trochu nepochopila, ale to je fuk ![]()
@Hobdenc přesně tak. Já vzala poslední placebo a ten den jsem začala špinit. Ms jsem měla při této antiko slabou a v průměru tři dny.