Těhu a výpočet ovulace (rada)

64
1.7.17 06:28

těhu a výpočet ovulace (rada)

Ahoj, jdu si pro radu, zkušenosti :mavam: :hug:
Byla jsem u gynek. a řekl že jsem těhu, jenom že vůbec s manželem nevím kdy se to mohlo stat (náhoda… :lol: )Bereme to, že se to asi mělo stat, ale zajíma mně co by to mohlo byt za pohlaví. Mám doma 2 kluky a u ních mi vypočty v den ovu vyšlo přesně. Tak náděj že by to teď,,táhle " nečekaná náhoda mohlá byt tá vysněná holčička… je velikááá :srdce: :think:
Doktora jsem se ptála, zda li jde zjistit početi, řekl mi termín 3,4,5.6 což je 18-21 dnu od menzes.
Podle mojích záznamu v kalendáři, jsem menzes měla 14.5 -19.5 a plodné období mi ukazuje od 23.5 do 22.5 a samotná ovu 31.5
Pohlavní styk jsme měly 26 a 28.5 a pak 5.6 což by bylo bud před nebo po ovu a teoreticky by to mohla byt vysněná holčička :srdce:
Děkují :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
1.7.17 06:44

Počkej ještě tak 3 měsíce a doktor ti pohlaví prozradí podle UTZ. Ani kdybys přesně věděla, kdy ovulace a oplodňující styk byly, tak z toho pohlaví výsledného dítěte fakt nikdo neodhadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
1.7.17 07:55

Já přesně vím, který sex byl oplodňující-byl to jediný sex v tom měsíci-a ani tak nikdo neměl věšteckou kouli, aby mi řekl pohlaví miminka…počkej na UTZ, doktor ti to řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.17 13:44

Asi takhle ze souloze vecer pred ovulaci mam chlapecka a ze souloze 6 dni pre ovulaci cekam holcicku..urcita logika v tom je, ti chlapecci obvykle tolik dni nevydrzi, ale pokud nebis na tuty, kdy presne byla ovulace, tak muzes opravdu jen hadat :mrgreen: holt si pockas az to dr. pozna :lol:

• Citovat
  • Upravit
64
2.7.17 22:03

Děkují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat