Těhulky od listopadu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
16.11.11 22:37

dopadla tak že je to hranice vyšetřitelnosti a tak že si počkáme do caru a pak mám dojít s výsledkama k němu takže 14 dní čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.11.11 16:50
SarkaC píše:
dopadla tak že je to hranice vyšetřitelnosti a tak že si počkáme do caru a pak mám dojít s výsledkama k němu takže 14 dní čekat

Takze budes pocitat dny stejne jako ja… Ja mela posledni ms 10.10. takze za 14dni by uz melo uz byt videt, ale to cekani… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
17.11.11 17:44

jj já měla ms 12.10 tak to je na stejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.11.11 16:50

Jj :-) Uz jen tyden a ceka me navsteva u pana dr., tak se nemuzu dockat :mrgreen: Akorat me ted dost trapi vecerni usinani,lezim v posteli a ne a ne usnout, uz jsem z toho hotova :-( Jeste porad me poboliva podbrisek, ale jinak zatim vsechno v poradku. A jakpak je to u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
21.11.11 10:42

no u mě problém s usínáním není ;) já spíš bych spala pořád co zkusit pít přes den medunku? mě zatím v podbříšku nebolí ale o víkendu to stálo za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
23.11.11 13:49

Ahoj holky těhulky, moc vám gratuluji k fazolkám a chci vás poprosit, jestli se mohu přidat. My se s manželem snažili jen měsíc a půl a hned nám to vyšlo, tak jsme moc šťastní. Před dvěma dny jsme se vrátili z Thajska ze svatební cesty, kde jsme to také zjistili :) Ovulku jsem měla 3.11. a poslední MS 18.10., tak nevím přesně, jak si vypočítat v kolikátém týdnu jsem. Ještě jsem to nestihla nastudovat, za každou radu budu vděčná :) Je to naše první mimčo. Doktorce jsem volala včera a objednala mě na Mikuláše na 5.12., snad bude vše ok.

• Citovat
  • Upravit
2972
23.11.11 14:11

ahoj na netu to zjistíš staí si zadat těhotenskou kalkulačku jinak tě ti vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
23.11.11 14:19
SarkaC píše:
ahoj na netu to zjistíš staí si zadat těhotenskou kalkulačku jinak tě ti vítám

Děkuji moc za radu, tak jsem 5.týden+1 :-)

• Citovat
  • Upravit
2972
23.11.11 15:42

není za co stačí se podívat na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
24.11.11 12:06
Jj já na netu hledám vše, ale když jsem se přihlásila sem, tak jsem si říkala, že se zeptám :)
SarkaC píše:
není za co stačí se podívat na netu
  • Citovat
  • Upravit
2972
25.11.11 09:15

v pohodě pokud vím tak odpovím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.11.11 09:28

Ahojky holky, vitam te Andrejko. Tak dnes jsem byla u pana Dr. a mam prvni fotecku :dance: zatim tam je videt jen vacek ale i to je krasny :hug: Podle posledni MS bych mela byt 7+1 ale podle ultrazvuku jsem tak 5tt. No mam hroznou radost a za 14dni jdu znovu, tak uz by mela byt videt i mala fazolka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 11:44
To je super! Gratuluji!!! Ať se ti daří.
Já jsem začala včera krvácet jako při MS, tak jsem jela k doktorce a už jsem měla pocit, že asi ani těhotná nejsem. Naštěstí mi potvrdila počáteční těhotenství a dala mi Duphaston a ascorutin. Mám špatnou srážlivost krve (nefunkční krevní destičky), tak myslím, že je to jen tím. Jsou jen dvě možnosti… Buď v pondělí na UZ fazolka bude, bude se vyvíjet a bude to ok nebo to s MS odejde :? Tak teď ležím s nohama nahoře a odpočívám, snad to bude v pořádku…
klarka123 píše:
Ahojky holky, vitam te Andrejko. Tak dnes jsem byla u pana Dr. a mam prvni fotecku :dance: zatim tam je videt jen vacek ale i to je krasny :hug: Podle posledni MS bych mela byt 7+1 ale podle ultrazvuku jsem tak 5tt. No mam hroznou radost a za 14dni jdu znovu, tak uz by mela byt videt i mala fazolka :dance:
  • Citovat
  • Upravit
34
29.11.11 18:30

Dekuji ti :) Budu ti drzet palecky at dopadnes dobre :hug: Duphaston podporuje tehotenstvi je dobry, ja ho take beru. Ja jsem rada ze uz byl videt gestacni vacek,ale ted se zase bojim aby tam byl i zloutkovy a plod :? No myslim ze uz se porad budeme necoho bat :mrgreen: Tak nezapomen pisnout jak jsi dopadla a preji ti hodne stesticka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
29.11.11 18:52
Díky, taky ti přeji hodně štěstíčka. Já jdu nakonec na UZ už zítra, tak budu vědět na čem jsem. Buď a nebo. Držte mi prosím palečky, pěstičky a všechno co máte, ať to dobře dopadne a prcek tam stále je…
klarka123 píše:
Dekuji ti :) Budu ti drzet palecky at dopadnes dobre :hug: Duphaston podporuje tehotenstvi je dobry, ja ho take beru. Ja jsem rada ze uz byl videt gestacni vacek,ale ted se zase bojim aby tam byl i zloutkovy a plod :? No myslim ze uz se porad budeme necoho bat :mrgreen: Tak nezapomen pisnout jak jsi dopadla a preji ti hodne stesticka :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex