Poradna duly
Jana Čurdová
dopadla tak že je to hranice vyšetřitelnosti a tak že si počkáme do caru a pak mám dojít s výsledkama k němu takže 14 dní čekat
SarkaC píše:
dopadla tak že je to hranice vyšetřitelnosti a tak že si počkáme do caru a pak mám dojít s výsledkama k němu takže 14 dní čekat
Takze budes pocitat dny stejne jako ja… Ja mela posledni ms 10.10. takze za 14dni by uz melo uz byt videt, ale to cekani… ![]()
Jj
Uz jen tyden a ceka me navsteva u pana dr., tak se nemuzu dockat
Akorat me ted dost trapi vecerni usinani,lezim v posteli a ne a ne usnout, uz jsem z toho hotova
Jeste porad me poboliva podbrisek, ale jinak zatim vsechno v poradku. A jakpak je to u tebe??
no u mě problém s usínáním není
já spíš bych spala pořád co zkusit pít přes den medunku? mě zatím v podbříšku nebolí ale o víkendu to stálo za to
Ahoj holky těhulky, moc vám gratuluji k fazolkám a chci vás poprosit, jestli se mohu přidat. My se s manželem snažili jen měsíc a půl a hned nám to vyšlo, tak jsme moc šťastní. Před dvěma dny jsme se vrátili z Thajska ze svatební cesty, kde jsme to také zjistili
Ovulku jsem měla 3.11. a poslední MS 18.10., tak nevím přesně, jak si vypočítat v kolikátém týdnu jsem. Ještě jsem to nestihla nastudovat, za každou radu budu vděčná
Je to naše první mimčo. Doktorce jsem volala včera a objednala mě na Mikuláše na 5.12., snad bude vše ok.
ahoj na netu to zjistíš staí si zadat těhotenskou kalkulačku jinak tě ti vítám
SarkaC píše:
ahoj na netu to zjistíš staí si zadat těhotenskou kalkulačku jinak tě ti vítám
Děkuji moc za radu, tak jsem 5.týden+1 ![]()
SarkaC píše:
není za co stačí se podívat na netu
Ahojky holky, vitam te Andrejko. Tak dnes jsem byla u pana Dr. a mam prvni fotecku
zatim tam je videt jen vacek ale i to je krasny
Podle posledni MS bych mela byt 7+1 ale podle ultrazvuku jsem tak 5tt. No mam hroznou radost a za 14dni jdu znovu, tak uz by mela byt videt i mala fazolka ![]()
klarka123 píše:
Ahojky holky, vitam te Andrejko. Tak dnes jsem byla u pana Dr. a mam prvni foteckuzatim tam je videt jen vacek ale i to je krasny
Podle posledni MS bych mela byt 7+1 ale podle ultrazvuku jsem tak 5tt. No mam hroznou radost a za 14dni jdu znovu, tak uz by mela byt videt i mala fazolka
Dekuji ti
Budu ti drzet palecky at dopadnes dobre
Duphaston podporuje tehotenstvi je dobry, ja ho take beru. Ja jsem rada ze uz byl videt gestacni vacek,ale ted se zase bojim aby tam byl i zloutkovy a plod
No myslim ze uz se porad budeme necoho bat
Tak nezapomen pisnout jak jsi dopadla a preji ti hodne stesticka ![]()
klarka123 píše:
Dekuji tiBudu ti drzet palecky at dopadnes dobre
Duphaston podporuje tehotenstvi je dobry, ja ho take beru. Ja jsem rada ze uz byl videt gestacni vacek,ale ted se zase bojim aby tam byl i zloutkovy a plod
No myslim ze uz se porad budeme necoho bat
Tak nezapomen pisnout jak jsi dopadla a preji ti hodne stesticka