Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj je tu někdo kdo zjistil v listopadu že bude mít miminko ???? a bude si chtít o tom popovídat podobnou diskuzi jsem nenašla
![]()
Zjistila, ale minulý rok ![]()
Dneska už tady mám 2 měsíční holčičku ![]()
Moc gratuluji ![]()
žádné nemám a těšíme se po skoro 3 letech takže je to naše vymodlené miminko
Ahojky, ja jsem to zjistila ted 10.11.
Mela bych byt 5+1 a jakpak jsi na tom ty??
Ahojky,
tak já se hlásím do klubu, zjistila jsem to dneska 15. listopadu. Zatím mi vůbec nic není, vše v pohodě …
Jak to máte Vy?
klarka123 píše:
Ahojky, ja jsem to zjistila ted 10.11.Mela bych byt 5+1 a jakpak jsi na tom ty??
ahoj já jsem dneska 4+6 a zítra jdu k dr už si mě pozval takhle brzy hlavně mi dochází léky co mi dali v caru tak hlavně kvůli tomu jinak bych asi tak nespěchala
to mě občas když to přeženu pobolívá pěkně podbříšek
a také občas mi je pěkné blivno po jídle nejčastěji jinak zatím nic ![]()
Ja jsem u dr. byla vcera, musela jsem pro vitaminky…ale zatim nic nevidel, ale rikal ze to vypada moc slibne
a jelikoz jsem pred pul rokem o mimi prisla, tak to cekani jestli je vse v poradku je jeste delsi… Ale uz mi zacina byt spatne, vadi mi nejake vune a ta unava je asi nejhorsi ![]()
tak to já tam musím pro utrogestan jelikož jsem po IUI já ještě těhotná nebyla ale uvidíme zítra bych měla být 22 dpo a uvidíme zda bude něco vidět už alespon váček o té unavě mi nemuv já chodím do práce na 12 a je to mazec už v 10 usínám a spím až do rána jako zabitá no bude si muset jirka zvykat ![]()
Tak to ti budu moc drzet palecky
Ja pracuji na poste a ted pred Vanoci je to sileny
Takze kdyz mi to 28. dopadne dobre tak jdu od 1.12. na riziko… Uz se nemuzu dockat az tu malou fazolku na UTZ uvidim
Jinak bych usnula snad vsude
A snim na co se podivam, teda krom sladkeho, to ted nemuzu ani videt