Poradna duly
Jana Čurdová
to já ani ne
zatím ale zase si hodně vybírám co si vezmu jirka už je ze mě tropický no já bych chtěla jít když už bych musela až od nového roku ted to je v práci veliký mazec ![]()
SarkaC píše:
to já ani nezatím ale zase si hodně vybírám co si vezmu jirka už je ze mě tropický no já bych chtěla jít když už bych musela až od nového roku ted to je v práci veliký mazec
Jj, ja porad nemuzu prijit na co nam chut, tak zkousim vsechno mozne ![]()
to já jsem řekla jirkovi at udělá slepici na smetaně mám na ní chut v práci jsem do 8 ![]()
Tak to ti nezavidim
ja mam dovcu a do prace jdu az v patek, takze si to uzivam,ale bohuzel sama doma. Pritel jezdi kamionem a prijede mi az za dva tydny
Ted prave taky premyslim co bych uvarila,chystam se do ochodu ale vubec nevim co varit
Tak ti aspon preji at ti to v praci utika
děkuji to já mám jirku doma pořád a neměnila bych včera mě překvapil a pročítal si i betynku
a začínáme řešit jak to bude musíme to pak doma celé předělat já mám volno až zítra pozítří a pak jedu celý týden v kuse to umřu ted jdu druhý den a jsem uplně k.o
SarkaC píše:
děkuji to já mám jirku doma pořád a neměnila bych včera mě překvapil a pročítal si i betynkua začínáme řešit jak to bude musíme to pak doma celé předělat já mám volno až zítra pozítří a pak jedu celý týden v kuse to umřu ted jdu druhý den a jsem uplně k.o
Jeee tak to je hezky
To ti verim, ono je ted narocny uplne vsechno
To ja se tesim az mi Ondra za 14dni prijede a ja mu dam prvni fotecku naseho mimi
Je krasny videt jak jsou ty nasi chlapi stastni ![]()
jj to ano je to vymodlené naše miminko snažili jseme se o něj 3 roky tak aby nebyl štastný a zrovna přemýšlím jak to zítra udělat zda za ním nesjedu do práce a neukážu mu bublinku co budu mít teda douám že mi jí když bude vytiskne
SarkaC píše:
jj to ano je to vymodlené naše miminko snažili jseme se o něj 3 roky tak aby nebyl štastný a zrovna přemýšlím jak to zítra udělat zda za ním nesjedu do práce a neukážu mu bublinku co budu mít teda douám že mi jí když bude vytiskne
Kdyz si o ni reknes, tak ti ji urcite vytiskne
Drzim ti palecky aby uz bylo videt a zitra musis hned pisnout jak to dopadlo
A kdyz tam bude, tak bych za nim urcite jela do prace ![]()
snad jo ví o tom že jsme se snažili dlouho a je strašně hodný tak uvidíme jdu tam ve třičtvrtena 12 tak jsem zvědavá zda bude i fotečka
SarkaC píše:
snad jo ví o tom že jsme se snažili dlouho a je strašně hodný tak uvidíme jdu tam ve třičtvrtena 12 tak jsem zvědavá zda bude i fotečka
No ja jsem taky zvedava
Ja mam nastesti take hodneho doktora
a ke komu chodis jestli se mohu zeptat?
já chodím do jiren k dr Wintrovi a pak do iscaru kde mi dělali iui
SarkaC píše:
já chodím do jiren k dr Wintrovi a pak do iscaru kde mi dělali iui
Tak toho neznam
Ja chodim k dr. Homolovi na Velkou Ohradu a je super
SarkaC píše:
ty jsi také z prahy jo ? to je kousek za černým mostem
Jj, jsem ![]()
klarka123 píše:SarkaC píše:Jj, jsem
ty jsi také z prahy jo ? to je kousek za černým mostem
A jakpak ti dopadla dnesni navsteva u Dr.?