Těhulky v riflích?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Radina
26.2.04 09:00

Těhulky v riflích?

A proč ne? Pořídit si těhotenské rifle, to není levná záležitost. Já sama jsem za ně dala skoro 1600,– a pak jsem si teprve postěžovala mojí kamarádce a ta mi dala fajn typ jak si vylepšit v podstatě zadarmo obyčejné rifle, třeba ze sekáče. To si prostě najdete hezké rifle, které vám dobře padnou a volnější elasťáky, pokud možno v barvě co nejvíc podobné riflím. Třeba modré… :lol: . Pak z předního dílu riflí odstříhnete půlkruh zhruba 3 cm od bočních švů (ať je pak nemusíte pracně zase dávat dohromady)a kousek pod zipem. Z předního dílu elasťáků (ty pokročilejší těhulky klidně i zadečkový díl) vystříhnete půlkruh o něco větší a v:,–(íte ho na místo toho vystříhnutého dílu z riflí. Když to hezky začistíte a zapravíte, dá se k tomu nosit i tričko. Pokud nejste tak zručné, výsledek se dá lehce zakrýt volnou halenou - třeba také přešitou, jak už to tady některá z vás popisovala. Mně se podařilo zapravit do boků ještě tkaničky vepředu na svázání (volná guma taky není k zahození), takže mám na pár týdnů vystaráno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
27.2.04 10:48

No já bych doporučovala si tento výrobek raději zakoupit, např. v C&A mají mnoho modelů kalhot do pasu pro těhulky za velice rozumné ceny. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat