Telefon pro 2 SIM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Telefon pro 2 SIM
Ahoj mamky,
poradíte?
Ztratila jsem telefon,někdo jej sice našel,ale už nevrátil
. Mám prozatím půjčený jiný, ale stejně musím koupit nový. Vzhledem k tomu, že používám 2 telefonní operátory a nosím u sebe stále dva telefony, mne napadlo koupit nový telefon vhodný pro obě SIM současně. Našla jsem nějaké tipy, ale chtěla bych poradit dle Vašich zkušeností…jestli s těmito telefony nějaké máte.
Zatím jsem všechny viděla pouze na obrázku a znám pouze technické specifikace. Nevím na kolik jsou dobré prakticky (ovládání, atd.). Poradíte? Který Vám vyhovuje nebo naopak který vůbec, který by jste doporučily nebo nedoporučily a proč?
Nechci plně dotykový, aby měl fotoaparát a slot pro mikro SD karty - jako bonus by se hodila i GPS navigace, ale není nutné.
Jinak do mého užšího výběru se dostal Samsung http://www.anacomp.cz/…y_d1363.html (ten asi vede ze všech nejvíc)
pak nějaký Aligator - vůbec neznám tuto značku, ale je velmi levný http://www.profimobil.cz/…-sim/d-5361/ - a je to novinka
a Nokia C2-00 http://www.profimobil.cz/…bila/d-5563/ nebo C2 -06 http://www.profimobil.cz/…lova/d-5566/ - tento jediný je částečně dotykový (vršek je na dotyk, vespod má klávesnici)
Nemáte některá?
Díky díky moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak bohužel do tvých požadavků se ten můj nevejde. Je úplně obyč, ale vzhledem k tomu, že umí to, co chci, t.j. používat dvě simky naráz (obě čísla jsou on-line, při volání si vybírám, z kterého čísla chci volat, posílat sms, atd), páč na přehrávání mám cédéčko, na rádio rádio a na focení foťáka a na internet počítač … a co tam máš ještě za požadavky … jo, navigaci … tak tu nemám ani v autě
..... tak mám nokii X1 a spokojenost … ale zdůrazňuji, obyč telefon se základními fukncemi …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ten Samsung v červeném provedení mám, pořizovala jsem si ho nedávno ze stejných důvodů, mám 2 simky a nechtěla jsem mít 2 telefony. Takže jestli máš nějaké dotazy, tak se zeptej. Ovládání je jednoduché, ani jsem nemusela studovat návod, přepínání mezi sítěmi je snadné a rychlé. Nevýhodu jsem zatím nezaznamenala, jedině že tě o něco těžší než ostatní telefony, aspoň se mi tak zdá, ale nic hrozného. Baterka drží dlouho, foták taky v pohodě, jsem s ním naprosto spokojená. Pokud nechceš dotykový telefon, tak si myslíš, že tento je dobrá volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc, taky jsem se na tento typ dívala, ale vyloučila kvůli omezeným funkcím.
Já spoustu věcí oželím, ale ten foťák je pro mne důležitý…sice mám samostatně, ale to je fakt velká bída.
Třeba se tu někdo ještě najde s dual SIM telefonem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé…tak to mám radost, že jsi z něj nadšená. Můžu se zeptat na softwear (snad píšu dobře
)? Jestli teda můžeš porovnat s Nokií…já měla 6300 a vlastně vždycky jenom Nokie, tak jsem zvyklá. Nikdo v okolí Samsunga nemá, tak nemohu posoudit.
Zeptám se - tělo telefonu je kovové nebo klasika plast?
Jestli dobře rozumím, jsi na přímu na obě SIM současně, pouze se vybírá síť kterou chceš použít?
Hovor se přijímá pouze zmáčknutím tlačítka nebo i vysunutím?
Teď se zeptám na blbinu, ale jen tak ze zajímavosti - jaké jsou na něm hry?
SD karta je součástí při koupi, nebo se musí dokoupit zvlášť?
Jak funguje přehrávání písniček? Jde mi o to jestli to má přehrávač, tj. pustím seznam skladeb a mohu zamknout klávesnice? Předchozí Nokia (6300) to právě neměla.
Jo - a jakou to má nabíječku resp.koncovku (konektor) - jestli to je něco spešl nebo stejný jako nokia
suzanne13 píše:
Ahoj,
ten Samsung v červeném provedení mám, pořizovala jsem si ho nedávno ze stejných důvodů, mám 2 simky a nechtěla jsem mít 2 telefony. Takže jestli máš nějaké dotazy, tak se zeptej. Ovládání je jednoduché, ani jsem nemusela studovat návod, přepínání mezi sítěmi je snadné a rychlé. Nevýhodu jsem zatím nezaznamenala, jedině že tě o něco těžší než ostatní telefony, aspoň se mi tak zdá, ale nic hrozného. Baterka drží dlouho, foták taky v pohodě, jsem s ním naprosto spokojená. Pokud nechceš dotykový telefon, tak si myslíš, že tento je dobrá volba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se pokusím odpovědět na to co zvládnu
Tělo je klasika plast, na přímu jsi z obou sim, jen si přepínáním vybíráš z které sim chceš volat a psát sms, ale na obě sim se ti vždycky dovolají současně.
Hovor se přijímá jak zmáčknutím tlačítka, tak i vysunutím, používám bud jednu nebo druhou variantu.
Hry teda nehraju, ale jsou tam tyto: tetris, super action hero, millionaire, midnight pool, diamond twister, brain challenge, brick breaker
Co je SD karta? To fakt nevím.
Jak funguje přehrávání písniček fakt nevím, žádné tam nemám a nepoužívám to, takže nemůžu sloužit. Koncovka je jiná než má nokia, má svoji spešl. jinak já nokii dlouho neměla, takže srovnat nemůžu, já jsem měla dlouho ericssona, ale opravdu jsem s ním spokojena, já prostě využívám jen sms, volání, občas foták a tot vše, pro mě bylo důležité to duo a cena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já móóóóc děkuji…už vím téměř ve co potřebuji ![]()
Ta SD karta je paměťová karta - na ukládání písniček, fotek atd.,protože samotná paměť telefonu je omezená.
Jediné co mne teda mrzí je ta koncovka na nabíjení, chjo proč to nedělají univerzál
. Celá rodina „jede“ v nokii,takže jsem nikdy nemusela řešit tahání nabíječky s sebou.
Každopádně děkuji…
![]()
suzanne13 píše:
Tak já se pokusím odpovědět na to co zvládnuTělo je klasika plast, na přímu jsi z obou sim, jen si přepínáním vybíráš z které sim chceš volat a psát sms, ale na obě sim se ti vždycky dovolají současně.
Hovor se přijímá jak zmáčknutím tlačítka, tak i vysunutím, používám bud jednu nebo druhou variantu.
Hry teda nehraju, ale jsou tam tyto: tetris, super action hero, millionaire, midnight pool, diamond twister, brain challenge, brick breaker
Co je SD karta? To fakt nevím.
Jak funguje přehrávání písniček fakt nevím, žádné tam nemám a nepoužívám to, takže nemůžu sloužit. Koncovka je jiná než má nokia, má svoji spešl. jinak já nokii dlouho neměla, takže srovnat nemůžu, já jsem měla dlouho ericssona, ale opravdu jsem s ním spokojena, já prostě využívám jen sms, volání, občas foták a tot vše, pro mě bylo důležité to duo a cena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak SD karta tam není, jenom sluchátka. Tak doufám, že jsem ti aspoň trochu pomohla a pokud si ho zakoupíš, tak budeš spokojena stejně jako já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za tip, ale už jsem dávno koupila. Nakonec jsem šla do toho obyčejného Aligátora D900. Má nějaký mouchy, ale stačí - už jsem si zvykla a své výhody to taky má.
Občas mi ho malej „šlohne“ a nechová se k němu nejlépe (už mi jej jednou prokousl a byla jsem měnit sklíčko - naštěstí jen za 100Kč), takže vzhledem k ceně vůbec nelituji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit