Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám mirenu a špinila jsem přes 6 týdnů, teď se to ustálilo, ale Mudr říkala, že můžu takhle špinit až 3 měsíce, naž si na to tělo zvykne. ![]()
Zlata Kindlova píše:
alisekR
A kolik tě to stálo?
Mirena je nejkvalitnější tělísko, může se i při kojení a podle toho ta cena vypadá 4800,–, je na pět let, kdybych si nechala napsat nějakou dražší HA, tak mě to stejně vyjde dráž, i tahle dražší je ve skutečnosti výhodnější než nejlevnější HA na pět let. ![]()
Tak já si asi před 3 týdny nechala zavést Miren (6500) na 5 let. Krvácela jsem jen den a 3 dny špinila a od té doby klídek ![]()
Ahojky mám Danu příští týden to bude už rok co jí mám.A na začátku jsem měla stejné obavy jako ty
Krvácela jsem docela dost asi tak tři tejdny ke konci to bylo slabší,ale asi tak za dva měsíce jsem zase začla špinit.,ylo to sice sem tam ale šla jsem ke gynekologovi jestli ho nemám nějak špatně usazené a tělísko bylo v pohodě a gyndař říkal,že se to někdy stává,že i po delší době se trošku špiní,že se to tělo s tím musí sžít.
Takže to krvácení je normální,ale pro svůj klid si klidně můžeš zavolat svému gynekologovi ![]()
lukina1 píše:
AHOJ CHCI SE ZEPTAT MAM OD 6.4 ZAVEVDENE TELISKO,BOLESTI NEMAM,ALE SLABE KRVACIM,JE TO NORMALNI? MAM TROCHU OBAVY ZACINAM ZAS PANIKARIT.DOSTALA JSEM PRASKY NEJAKY ASCORUTIN,A ZATIM NIC .REKNETE ZE JE TO BRZO,ABY BYLO VSE O.K. NEBO SE ZBLAZNIM.![]()
jeste jsem se chtela zeptat,jak probiha kontrola teliska,jestli normalne pres bricho ten ultrazvuk,nebo tim vnitrnim.abych vevedela jestli to neni zbytecne tam jet kdyz to budu zrovna mit.
![]()
Mě dělal ultrazvuk zevnitř, aby věděl, jestli je na správném místě
Januliiik píše:
Mě dělal ultrazvuk zevnitř, aby věděl, jestli je na správném místě
Měla jsem to taky tak.