Tělísko a slabé krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
12.4.11 08:54

telisko

AHOJ CHCI SE ZEPTAT MAM OD 6.4 ZAVEVDENE TELISKO,BOLESTI NEMAM,ALE SLABE KRVACIM,JE TO NORMALNI? MAM TROCHU OBAVY ZACINAM ZAS PANIKARIT.DOSTALA JSEM PRASKY NEJAKY ASCORUTIN,A ZATIM NIC .REKNETE ZE JE TO BRZO,ABY BYLO VSE O.K. NEBO SE ZBLAZNIM. :pocitac: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
12.4.11 09:04

Já špinila po dobu 6 týdnů, normální to je, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 09:09

Já nad tělískem také přemýšlím,ale zatím jsem se nerozhodla.Fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.4.11 09:15

telisko

BOZE TAK SE MI TROCHU ULEVILO,ALE STEJNE,TAKOVEJ TEN CERVIK POCHYBNOSTI HLODA DAL,ALE KDYBYCH SPINILA TAK TO MOC NERESIM ME DESI TA KREV. :nevim: TED POCHYBUJU JESTLI JSEM UDELALA DOBRE JA TAKOVEJ PLASAN :lol: :lol: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 09:18

Tak teď už vůbec nevím jstli si ho mám dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.4.11 09:37

Já jdu na tělísko ve čtvrtek,taky se docela obávám.Ale doktor mi má zavádět nějakou novinku,má to jiný tvar,než klasické tělísko,tak snad to nebude tak zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 09:44

Tak to držím palečky.
Holky a kolik vlastně takové tělísko stojí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.4.11 09:54

Já mám už snad po 5 té tělísko,podruhé měděné,jsem s ním nejvíc spokojená. Stojí i se zavedením 500 a vydrží 5 let. Špinění může být,nebo i větší výtok-ale bez svědění a zápachu. Každé tělo je jiné,někdy trvá dýl,než ho tělo přijme a usadí se. Není to ale nic neobvyklého .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 11:24

Jé holky tak nad tělískem uvažuju, známá má taky to měděné a je s ním spokojená,akorát teda platila 1200,– asi si každej doktor určuje cenu sám :think: :think:
Já mám ted docela problémy s práškama, hodně jsem po nich přibrala a nevím jak to dát zase dolu, tak chci prášky vysadit, myslíte že bude taky na tuto to tělísko lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.4.11 11:43
sarynama píše:
Jé holky tak nad tělískem uvažuju, známá má taky to měděné a je s ním spokojená,akorát teda platila 1200,– asi si každej doktor určuje cenu sám :think: :think:
Já mám ted docela problémy s práškama, hodně jsem po nich přibrala a nevím jak to dát zase dolu, tak chci prášky vysadit, myslíte že bude taky na tuto to tělísko lepší?

ja mam za 1900.- na 2 roky taky medene.nemam problem jen to krvaceni me vydesilo,sem myslela ze budu jen spinit,ale kazda to ma asi jinak. :think: uvidime nechame se prekvapit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 11:46

A to más na dva roky? Já myslela že je to na 5 let :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.4.11 11:47

telisko

tak mi to aspon rekl,ja jsem taky myslela ze jsou jen na 5 let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.4.11 11:53

Já teda nechápu,co vám to vaši doktoři dávají,psala jsem výše-za 500 měděné na 5 let. :nevim:
HA jsem měla kdysi dávno,ale ty prblémy s ním spojené byly šílené,ještě,že existuje DANA :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 12:00

Holky a je to nějak věkově omezeno??Je mi 24 a mám malou dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.4.11 13:17

:-D VŮBEC,DANU má od cca 22ti,je mi 39 a počítám,že ještě tak 2 proběhnou :palec:
Omezení je pouze v tom,že by jsi měla mít po prvním porodu,což máš,takže by neměl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí