Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJ CHCI SE ZEPTAT MAM OD 6.4 ZAVEVDENE TELISKO,BOLESTI NEMAM,ALE SLABE KRVACIM,JE TO NORMALNI? MAM TROCHU OBAVY ZACINAM ZAS PANIKARIT.DOSTALA JSEM PRASKY NEJAKY ASCORUTIN,A ZATIM NIC .REKNETE ZE JE TO BRZO,ABY BYLO VSE O.K. NEBO SE ZBLAZNIM.
![]()
Já nad tělískem také přemýšlím,ale zatím jsem se nerozhodla.Fakt nevím
BOZE TAK SE MI TROCHU ULEVILO,ALE STEJNE,TAKOVEJ TEN CERVIK POCHYBNOSTI HLODA DAL,ALE KDYBYCH SPINILA TAK TO MOC NERESIM ME DESI TA KREV.
TED POCHYBUJU JESTLI JSEM UDELALA DOBRE JA TAKOVEJ PLASAN
![]()
Já jdu na tělísko ve čtvrtek,taky se docela obávám.Ale doktor mi má zavádět nějakou novinku,má to jiný tvar,než klasické tělísko,tak snad to nebude tak zlobit.
Tak to držím palečky.
Holky a kolik vlastně takové tělísko stojí??
Já mám už snad po 5 té tělísko,podruhé měděné,jsem s ním nejvíc spokojená. Stojí i se zavedením 500 a vydrží 5 let. Špinění může být,nebo i větší výtok-ale bez svědění a zápachu. Každé tělo je jiné,někdy trvá dýl,než ho tělo přijme a usadí se. Není to ale nic neobvyklého .
Jé holky tak nad tělískem uvažuju, známá má taky to měděné a je s ním spokojená,akorát teda platila 1200,– asi si každej doktor určuje cenu sám
![]()
Já mám ted docela problémy s práškama, hodně jsem po nich přibrala a nevím jak to dát zase dolu, tak chci prášky vysadit, myslíte že bude taky na tuto to tělísko lepší?
sarynama píše:
Jé holky tak nad tělískem uvažuju, známá má taky to měděné a je s ním spokojená,akorát teda platila 1200,– asi si každej doktor určuje cenu sám![]()
Já mám ted docela problémy s práškama, hodně jsem po nich přibrala a nevím jak to dát zase dolu, tak chci prášky vysadit, myslíte že bude taky na tuto to tělísko lepší?
ja mam za 1900.- na 2 roky taky medene.nemam problem jen to krvaceni me vydesilo,sem myslela ze budu jen spinit,ale kazda to ma asi jinak.
uvidime nechame se prekvapit. ![]()
tak mi to aspon rekl,ja jsem taky myslela ze jsou jen na 5 let. ![]()
Já teda nechápu,co vám to vaši doktoři dávají,psala jsem výše-za 500 měděné na 5 let. ![]()
HA jsem měla kdysi dávno,ale ty prblémy s ním spojené byly šílené,ještě,že existuje DANA ![]()
Holky a je to nějak věkově omezeno??Je mi 24 a mám malou dcerku
VŮBEC,DANU má od cca 22ti,je mi 39 a počítám,že ještě tak 2 proběhnou ![]()
Omezení je pouze v tom,že by jsi měla mít po prvním porodu,což máš,takže by neměl být problém.