Tělísko a snížené libido

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.8.24 12:57

Tělisko a snížené libido

Dobry den, před 2 měsíci mi zavedla paní doktorka tělísko, vše je v poradku akorát jsem chytla kvasinky prej to není tělískem, tak ji verim, ale je mi 19 let pritele mám už dlouho a vždycky jsme měli hodně sexu, ale po zavedení tělíska na sex nemám uveď chuť, vždycky jsem nadrzena nevim jak jinam to napsat, ale když na to má přijít, tak to přejde, pritele miluju a máme skvělý vztah, taky mám problem ze vždy jsem nemuseli používat ani lubrikant, ale po tělísku jsem sucha jak vyschly potok je to hrůza nevim co s tím, nemáte někdo radu? Mockrát dekuji a pardon za anonym nechci aby to rodina četla kdyby nahodou narazila na toto tema :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
9.8.24 13:51

Jaké máš tělísko, hormonální nebo obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.24 13:57

@Tayen hormonální takové to menší plastové pro ženy co ještě nerodily myslim jaydess

• Citovat
  • Upravit
1972
9.8.24 14:41
@Anonymní píše: Více

Četla jsem, že hormonální tělísko tě ovlivňovat může. Každá žena na to reaguje jinak. Některé se může libido zvýšit, některé snížit a některá může dokonce úplně ztratit chuť na sex (stejně jako libido je často ovlivněno hormonální antikoncepcí).

U nehormonálního tělíska je to jinak, pokud vím (ale přiznávám, že toho moc nevím :) ).

Nejjistější z tohoto hlediska jsou asi kondomy, které tě nemají jak ovlivňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
11.8.24 19:00
@Anonymní píše: Více

Může to bejt vlivem tělíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
11.8.24 22:52

Dnes se často zavádějí drahá hormonální tělíska, ale není jisté, že je to lepší volba. Fakt je, že hormony v tělísku mohou působit potíže, třeba snížení chuti na sex. Jiná věc je, že hormonální tělíska potlačují menstruaci, takže je nebezpečí, že v případě selhání těhotenství neodhalíš včas a promeškáš možnost interrupce. Jinak jsou tělíska dobrý nástroj, který Ti dovolí, aby sis sex užívala bez strachu a naplno. Má je řada zkušených děvčat a nemusíš před nikým skrývat, že i Ty ses takto vybavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí