Tělísko Levosert a menstruace

Anonymní
4.10.19 22:06

Tělísko Levosert a menstruace

Dobrý večer, od února mám tělísko Levosert, po zavedení jsem cca 2 měsíce špinila, pak to přestalo a teď po půl roce jsem dostala nejspíš menstruaci, ale už trvá 7 den, nemáte někdo zkušenost? U dr jsem byla před týdnem na kontrole a bylo vše jak má. Děkuji za zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4507
4.10.19 22:15

Taky jsem dva měsíce po zavedení spinila, pak jsem měla MS každý měsíc a vždycky 7 dni, i když bez nej jsem ji měla mnohem kratší. Pak jsem šla na kontrolu po čase a telisko mi viselo z děložního hrdla, jak dlouho doktor nevěděl, takže teď už telisko nemám, takže držím palce, ať drží, některé ženy mají MS i s teliskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.19 22:22

@Verurizeckova
Děkuji za reakci, pokud mě to nepřejde, letím v týdnu k dr… ☺️️ Je mi právě divné, že půl roku nic a najednou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.24 20:12

Oživuji

Ahoj, mám levosert už skoro dva roky. Na podzim jsem dostala menstruaci, která byla jen jako spineni par dnů. Teď mám menstruaci už desátý den, někdy spineni, někdy docela dost, na to, že mám tělísko. Myslíte, že mám už zajít na gyndu? Přemýšlím, že tento týden bych už zašla, přijde mi to dlouhé. :think:

• Citovat
  • Upravit
659
25.3.24 14:57
@Anonymní píše: Více

Určitě k lékaři zajít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
25.3.24 14:57
@Anonymní píše: Více