Teorie pro získání ŘP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teorie pro získání ŘP
Jen pro zajímavost; pro získání řidičského oprávnění se musí žadatel naučit všechny otázky, kterých je aktuálně necelých tisíc. Některé jsou logické, jiné si zkrátka musí zapamatovat. Jen mě zajímá; jak dlouho vám trvalo se je naučit? Dny, týdny, měsíce? Zvládly jste to? Kolik času jste učení věnovaly?
Fakt mě to jen zajímá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Borůvka1990 Jedno odpoledne. A to jsem na tyhle věci úplně tupá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak naučit se slepě 1000 otázek je k ničemu, jsou tam otázky, které musíš vědět, přesné definice atd, ale těch je zlomek, víc je tam otázek těch logických (např, kdo má přednost v jízdě, jak bys postupovala, význam značek…) a na ty se učit nemusíš, stačí zapojit mozek. Já se neučila skoro vůbec, něco málo jsem prošla s instruktorem ( asi hodina teorie ve třídě) a pak jsem si párkrát udělala ty zkušební online testy a zkoušky jsem dala levou zadní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se učila cca týden. Dělala jsem testy v době kdy mohla být správná jedna otázka nebo všechny 4. A to bylo vyloženě na tom se to nadrtit. Byl to děs, ale dala jsem to na první pokus. Letos jsem dělala opět testy kvůli referencnim zkouškám, neučila jsem se vůbec a taky jsem test zvládla. Nutno dodat že od svých 18 let řídím každý den. Tak po 13 letech uz dokážu odvodit ze situací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pouze jsem delala testy na internetu a pak jsem si stahla aplikaci do mobilu s autoskolou testy nic vic a dala jsem to na prvni pokus uplne v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si průběžně dělala testy na netu po celou dobu autoškoly, jako ne nějak intenzivně, tak jednou dvakrát týdně tak po pěti testech. Když jsem něco nechápala, proč to tak je, zeptala jsem se pak instruktora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělala jsem si pár testů na netu a chodila jsem na teorie. Jsem na řízení dřevo, ale teorie je fakt jednoduchá. Větší steach jsem teda měla u 170 otázek u maturity a i ty byly snadný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 no tak jelikož je přesné znění otázek včetně správných odpovědi k dispozici na webu/v aplikaci, tak to opravdu zas tak složité neni. Navic se některé opakuji, některé jsou velmi podobné - jen jinak formulované. Plno otázek jsou obrázky, to je taky easy. Ja si to 2× kompletně projela, a pak jsem asi tyden pred závěrečkama dělala 1× denně test nanečisto, a dala jsem na 100% opravdu s přehledem, žádná náhoda, psala jsem na jisto. Test je podle me postaveny tak, ze kdo alespoň trochu chce (a přemýšlí) tak to proste musi udělat.
- Citovat
- Upravit
Přečetla jsem si to jen v mhd cestou na zkoušku. udělala jsem to na plnej počet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky vám všem za reakce. Jde o to, že jsem si na začátku prošla všechny otázky, ty co jsem moc nechápala znovu, ty záludný taky. No a po pár dnech si dávám cvičný testy a mám je za 50 bodů. Tak jsem si říkala, jestli je to ok, že už po pár dnech umím, ale vidím že jo, tak dík!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Průběžně jsem projížděla testy a tak se to naučila. Dělala jsem to celou dobu, co jsem dělala autoškolu. Ale projela jsem i vyhlášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
Průběžně jsem projížděla testy a tak se to naučila. Dělala jsem to celou dobu, co jsem dělala autoškolu. Ale projela jsem i vyhlášku.
@onajeblond píše:
Pár dnů před zkouškou![]()
V okolí mám pár známých, který zkouškou neprošli. Je to divný… Teoretickou zkouškou, dodávám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 Já u motorky napoprvé taky. Bylo to tuším o jeden nebo dva body. U auta jsem měla plný počet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Borůvka1990 taky znam par takovych, ja to mela zas naopak, testy sem dala v pohode a pak sem musela opakovat jizdy, protoze sem si nevsimla, ze sem vjela do obce a nespomalila sem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit