Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miraclestar je to jakýsi virus.. Stane se.. Já měla u malého angínu jak prase a to v cca 5 tt.. A atb ![]()
Teplota je v pohode, ono pres 37 ma spousta tehotnych, ono v těhotenství normalni teplota o stupen klidne muze stoupnout.
Zavolala bych na gyndu i prakticky. Urcite horecka v tehotenstvi dobra neni a kort na zacatku. vzala bych paralen-ten muzes.
@ametyst píše:
Zavolala bych na gyndu i prakticky. Urcite horecka v tehotenstvi dobra neni a kort na zacatku. vzala bych paralen-ten muzes.
37,6 neni horecka. Lehce zvysena teplota je, co jsem četla, na zacatku tehotenstvi normalni.
Ja mela takhle lehce zvysenou teplotu plus bolest hlavy cely prvni trimestr.
Urcite ale sleduj dalsi priznaky a ten paralen si vezmi, kdyby to dal stoupalo. I kdyz uprimne, stejne si skoro zadne prasky vzit nemuzes…
@kate08 ja bych to nepodcenovala.mela jsem takovouhle mirnou horecku taky na zacatku tehot. a v 17 tt ukoncovala pro vyvojovou vadu takze tak. ![]()
@ametyst píše:
@kate08 ja bych to nepodcenovala.mela jsem takovouhle mirnou horecku taky na zacatku tehot. a v 17 tt ukoncovala pro vyvojovou vadu takze tak.
To s tim nemá nic společného ale
@Miraclestar jako já to fakt neřešila a už vůbec ne s doktorem
proste jsem si rikala, ze asi nějaká viróza ani paralen nebrala. Zas nesil. Kdyby jsi měla 39 tak neřeknu
Holky, celou noc az do ted je mi zle, prujmy, proste asi začínají ty nevolnosti, se kterými jsem se jeste nesetkala. Do toho me brni ruce, nohy a obličej, takove mravenceni (asi nízký tlak). Jeste se třesu jako pri zimnici.Je to normalni? Prijde mi, ze mam na jedno těhotenství nejak moc příznaků. ![]()
@Miraclestar Určitě bych volala praktikovi nebo na gyndu. Aspoň se poradit s doktorem. Normální mi to nepřijde. Já měla v 6 týdnu taky vírozu a musela jsem se hlídat, aby teplota nešla přes 38. To už miminku škodí, hlavně takhle v začátku. Brala jsem Paralen a hoooodne pít. Hodně štěstí a zdraví ![]()
@Miraclestar Určitě bych volala praktikovi nebo na gyndu. Aspoň se poradit s doktorem. Normální mi to nepřijde. Já měla v 6 týdnu taky vírozu a musela jsem se hlídat, aby teplota nešla přes 38. To už miminku škodí, hlavně takhle v začátku. Brala jsem Paralen a hoooodne pít. Hodně štěstí a zdraví ![]()
Ahoj holky,
cítím se jako při chřipce, nemám žádné jiné příznaky kromě zvýšené teploty, bolesti těla a trochu průjem. Teplotu jsem naměřila 37,6. Beru utrogestan 2-2-2. Je to normální? Jsem v 5+3 tt. Začínám mít obavy. Děkuju moc.