Teplota u prasklé cysty

2
9.11.22 10:37

Teplota u prasklé cysty

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda s tim nemá někdo zkušenosti. V neděli večer mi praskla cysta. Nikomu bych tu bolest nepřála! Ale v pondělí jsem byla u své paní doktorky s tím, že to potvrdila. Plus volná tekutina v břiše, takže klidový režim a při zhoršení (bolesti) neváhat a jet rovnou do nemocnice. Je fakt, že mě to vyřadilo mimo provoz úplně…ale moje otázka zní.. V noci jsem se probudila s teplotou přes 37 a přemýšlím zda to může být k tomu? Je pravda, že všichni kolem mě doma prskají ale dočetla jsem se, že to může značit i zánět. Bříško mě sem tam pobolívá ale né nějak hrozně. Budu moc ráda za Vaše zkušenosti :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4333
9.11.22 11:29

Mě nikdy u prasklé cysty teplo nestoupla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.11.22 11:31

Kdyz mi praskla cysta byla to brutalni bolest. Ale doktor me upozornoval ze pokud k tomu neco pribyde - teplota, silne krvaceni atd, mam hned prijit.

• Citovat
  • Upravit
2
9.11.22 13:11

Já jsem právě volala na gynekologii, tam mi sestřička řekla, že se jí nezdá, aby to k tomu bylo a zítra mám jít odpoledne na kontrolu. Trošku se mi to zdá divné, tak doufám, že to zítra bude vše v pořádku ale kdyby se to zhoršilo tak pojedu rovnou na pohotovost.
Nechtěla bych zrovna něco skrze vaječníky a břicho podcenit. :/
Nachcípaná jsem, mám rýmu.. tak snad je to opravdu k tomu :(
Jinak děkuju moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS