Termály Velký Meder

44
25.2.15 21:01

Termály Velký Meder

Prosím o radu, byl někdo v těchto termálech? Jedeme zítra s 19ti měsíčním. Jak to tam vypadá, zabavíme tam syna na celý den? Co s kočárkem a hlavně mně zajímá, je nějaké omezení pro takto malé děti do termální vody? děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.2.15 22:09

@l1986 byli jsme v lete, malému byl rok. Jediné omezeni je 1 bazén kde je cca 40C voda. Kočárek jsme měli u deky, ve vašem případe asi ve vnitra u lehatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.2.15 22:14

Ahojky, vekove omezeni tam neni, nebo jsem si nevsimla. Prvne jsme tam byli, kdyz byly male 2 roky a na cely den to tam neni. Detsky bazen neni extra teply a atrakce jsou spis pro vetsi deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.2.15 23:04

Je tam cedule, že se nedoporučuje kvůli teplotě a složení vody lézt do toho termálního bazénu. Když se budete snažit, tak ho tam zabavíte :) atrakce jsou ale pro větší děti super, můj (11) tam řádil jak tornádo tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 11:47

Chystáme se do Velkého Mederu, ale… Jak je to teď kvůli koronaviru? Mají nějaká omezení? Vyplatí se tam vůbec jet? Děti se samozřejmě těší, ale aby nebyly zklamané. Normálně je tam hodně lidí, což mi podle webkamery nepřipadá. Budou otevřeny všechny restaurace, tobogány, zmrzliny, bazény? Webkamery mi blbnou, žádné informace jsem nenašla. Asi otvírám špatné stránky. :(

• Citovat
  • Upravit
12834
1.7.20 12:08
@Anonymní píše:
Chystáme se do Velkého Mederu, ale… Jak je to teď kvůli koronaviru? Mají nějaká omezení? Vyplatí se tam vůbec jet? Děti se samozřejmě těší, ale aby nebyly zklamané. Normálně je tam hodně lidí, což mi podle webkamery nepřipadá. Budou otevřeny všechny restaurace, tobogány, zmrzliny, bazény? Webkamery mi blbnou, žádné informace jsem nenašla. Asi otvírám špatné stránky. :(

Jak to mame vedet? Ono by bylo nejlepsi tam napsat email nebo zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
1.7.20 12:25

Nevím, kam koukáš
ale máš to tu JASNĚ
bez atrakcí..
https://www.thermalcorvinus.eu/…velky-meder/
takže bych s dětma nejela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 14:32
@Lucy75 píše:
Nevím, kam koukáš
ale máš to tu JASNĚ
bez atrakcí..
https://www.thermalcorvinus.eu/…velky-meder/
takže bych s dětma nejela…

No vždyť vím, že vždycky koukám blbě a není to tam. Já se dívala na thermalcorvinus.sk. Tam jsem nic nenašla.

Děkuji moc. Takže:

Na základe predmetného Opatrenia ÚVZ bazény nesmú mať funkčné atrakcie, pri ktorých dochádza k tvorbe aerosólov, a preto sme nútení naše bazény prevádzkovať bez vodných elementov, trysiek a pod.

To znamená, že nepůjdou žádné tobogány? A co řeka? Takže pokud bude míň lidí, bude omezeno vše? Restaurace, zmrzliny…?

• Citovat
  • Upravit
15492
1.7.20 14:44

Mně se zobrazuje jen jedna kamera a je tam málo lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
1.7.20 14:46

:mrgreen: mně na první kliknutí
pustit šipkou..
 https://www.holidayinfo.sk/…velky-meder/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
1.7.20 14:52
@Lucy75 píše: :mrgreen: mně na první kliknutí
pustit šipkou..
https://www.holidayinfo.sk/…velky-meder/

Vím, že jich tam je víc. Tady se mi ukazuje jen ta jedna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
6.7.20 14:55

Na stránkách je, že všechny atrakce jsou funkční od července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.1.23 15:41

Byli jste někdo vloni?

Byla jste některá s malými dětmi, my máme 6 a 3 roky, v Mederu v r.2021-2022? Zajímá mě jak je to tam teď s bazény, vyžitím pro děti, jídlo pro děti během celého dne…
Máme objednané ubytko na červenec, dříve jsme jezdily s mamkou, ale dost se to tam podle fotek změnilo, tak by mě zajímaly názory ostatních rodičů 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
25.2.23 22:50

@Kamush89 V areálu termálního koupaliště je restaurace, kde se dá koupit jídlo za 3,50 Euro. Musíte tam mít náramky z akvaparku pro vstup do restaurace. Rodinný balíček - 2 dospělí + dítě - celodenní vstup do termálů stojí 35 Euro. Ještě platíte 4 Eura parkovné, když parkujete přímo u koupaliště. Je možné jít na koupaliště na tři hodiny nebo na celý den. Na výlet můžete jet k vodní nádrži Gabčíkovo - vidíte Dunaj a proplouvající lidě, přístav. Většinou tam bývá dost větrno. Dále můžete navštívit maďarské město Gyor nebo slovenské Komárno, odkud můžete přes most přejít do maďarského Komárom. Tam jsou pevnosti - v jedné můžete vidět zbraně, v další hvězdicovité pevnosti je výstava kopií starověkých soch s antickými a biblickými motivy. Ve měst Komárno i Komárom se také můžete vykoupat v termálních lázní - navštívila jsem ty v maďarském Komárom, je tam léčivá sirovodíková voda. Ve Velkém Mederu jsou i vodní atrakce pro děti - bazén pro děti, tobogány, skluzavky, lezecká stěna a další atrakce ve vodě i na suchu. Myslím, že tam budete spokojení. Byla jsem tam v červnu 2022. Možností občerstvení je tam také dost. Kromě stánků se zmrzlinou, langoši nebo hamburgery je k dispzici několik restaurací, kam si můžete zajít na oběd - vaří tam klasická slovenská i maďarská jídla - halušky, guláš, řízek, smažený sýr a další. V areálu koupaliště jsou i stánky s nápoji - Coca Cola, Fanta, káva, čaj, džus, minerálka, alkoholické nápoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí