Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky tak co kolik nas tu bude, podte si povidat radit se a kamaradit se
ja jsem tehotenstvi zjistila minuly vikend teprve 26 jdu na kontrolu
ale uz ted jsem hotova stale unavena a chvilkama me poboliva bricho. Jak ste na tom vy
![]()
Ahoj Karlicko, zdravim Te opet. Koukam, ze jsi zalozila tehulkovskou diskuzi. Na kdy Ti podle kalkulatoru vychazi TP? Uz jsi byla u dr? ![]()
@Debie jo sorry, prehledla jsem tu kontrolu
Ale mela jsem na mysli na kdy presne, jestli ses divala do kalkulatoeu Karlicko
![]()
Ahoj mohu se taky přidat? Zatím mám 1 den zpoždění a na testu //.Podle kalkulačky mi termín vychází na 22.7
Ja byla dnes na krvi, ale nejak se behem celeho dne nedostali k vysledku…pry ani po pul pate v laboratori nevedeli
Tak hold zitra no…cekala jsem 14. dni po et, tak ten den to jeste zvladnu.
Drzim palce dej vedet termin mi vychazi taky na 22.7 uz 3dny spozdeni ja mam cyklus po 26dnech
jj zalozila, veveruska jsi z prahy???
@Karlicka11 já mám cykli po 34 dnech poslední ms byla 8.10 a teď jsem koukala na kalkulačku na netu znova a mám TP podle poslední ms 14.7.Jak jsem to minule počítala teda nevím. Nn jsem ze severu Čech
Ja sem strasna holky ja uy koukam po kocarkach a vybave a to jeste nemam od doktorky nic potvrzene jsem desna sem takova jedina??? ![]()
@Karlicka11 tak já tohle už řešit nemusím ale z prvního těhotenství jsem už na začátku věděla jakej budu chtít kočárek ![]()
Holky, jedna diskuze už tu je - asi se mi to neskopírovalo
, název : Mimi - červenec 2016!
Je nás tam fakt kopa, zatim je otevřeno, na konci listopadu budeme asi zavírat
!!!
@Debie já na ní minule narazila ale přišli jste mi už rozkecaný tak jsem si netroufla se přidat