Termín porodu leden 2014

19886
3.5.13 21:23

Termín porodu leden 2014

Ahoj všichni co máte termín v lednu :mavam: Přidávejte se a třeba se najdou mezi námi i skorosousedky a budeme moct jezdit ven s kočárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
3.5.13 21:27

Mám měsíční děvčátko a úplně si vzpomínám, jak jsem byla nedávno tak, jako vy. Přeji Vám všem maminky spokojené těhotenství…je před vámi dlouhá cesta…a na konci Vás čekají ty malé voňavé uzlíčky :hug:

Mějte se krásně a ať těhotenství máte bezproblémové a užívejte si svých pupíčků. Trošku se mi po něm stýská…

Pa N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.5.13 21:29
@Nina Filipi píše:
Mám měsíční děvčátko a úplně si vzpomínám, jak jsem byla nedávno tak, jako vy. Přeji Vám všem maminky spokojené těhotenství…je před vámi dlouhá cesta…a na konci Vás čekají ty malé voňavé uzlíčky :hug:

Mějte se krásně a ať těhotenství máte bezproblémové a užívejte si svých pupíčků. Trošku se mi po něm stýská…

Pa N.

já už čekám druhé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.5.13 21:30

Nebojte, taky mi bříško chybělo :-) za chvíli ho budete mít znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska_m1
3.5.13 21:46

Ahojkyyy, me podle kalkulacky vychazi termin na 1.1.:) ale zatim to podle utz vypada vselijak :( a mam za sebou 2 ZT :twisted:

• Citovat
  • Upravit
19886
3.5.13 21:50
@katuska_m1 píše:
Ahojkyyy, me podle kalkulacky vychazi termin na 1.1.:) ale zatim to podle utz vypada vselijak :( a mam za sebou 2 ZT :twisted:

snad bude vše dobré… já ještě nebyla ani u doktora a čárka mi sílila dost pomalu, opravdu dálnici jsem měla až předevčírem a dnes. Ve středu jdu k doktorovi, tak uvidím, jestli bude srdíčko, ale pochybuji, bude asi ještě brzy. Metřík jsem jen odhadla, mně by to asi vycházelo na 2.1.-4.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.5.13 21:54

Ahoj holky, tak mně to vychází na 6.1.2014 :)
ja jdu na kontrolu v pondeli tak aspon vacek bude videt, baych mela jistotu ze je mimi v deloze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.5.13 21:55
@Lucy88 píše:
Ahoj holky, tak mně to vychází na 6.1.2014 :)
ja jdu na kontrolu v pondeli tak aspon vacek bude videt, baych mela jistotu ze je mimi v deloze :-)

Ahojky vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska_m1
3.5.13 21:56

No ja byla vcera, 5+1,na utz gestacni vacek 7×3 mm. hcg z krve kolem 750… no nevim, moc se pani doktorka netvarila, ja mela pozitivni test uz 1 den pred vynechanim, tak jsem radsi po tech dvou ZT supajdila a ted lituju, mohla jsem jeste 14 dni pockat… a ty jdes kdy?

• Citovat
  • Upravit
2752
3.5.13 21:57

@veve.m děkuju..:-) vsechno je takove nove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.5.13 21:59
@katuska_m1 píše:
No ja byla vcera, 5+1,na utz gestacni vacek 7×3 mm. hcg z krve kolem 750… no nevim, moc se pani doktorka netvarila, ja mela pozitivni test uz 1 den pred vynechanim, tak jsem radsi po tech dvou ZT supajdila a ted lituju, mohla jsem jeste 14 dni pockat… a ty jdes kdy?

proc se netvarila..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katuska_m1
3.5.13 22:03

No asi by mel byt vetsi ten vacek, zadny naznak zloutkoveho a jeste mela problem s tim, ze je vacek dost jemne ohraniceny a to by taky byt nemel… a zaverem cysta 6×5 cm

• Citovat
  • Upravit
2752
3.5.13 22:05
@katuska_m1 píše:
No asi by mel byt vetsi ten vacek, zadny naznak zloutkoveho a jeste mela problem s tim, ze je vacek dost jemne ohraniceny a to by taky byt nemel… a zaverem cysta 6×5 cm

no ja budu neco koelm 4+5tt tak uvidime, co tam bude videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.5.13 22:06
@katuska_m1 píše:
No asi by mel byt vetsi ten vacek, zadny naznak zloutkoveho a jeste mela problem s tim, ze je vacek dost jemne ohraniceny a to by taky byt nemel… a zaverem cysta 6×5 cm

to nemusí nic znamenat, chce to raději počkat, kamarádku už chtěli hnát na revizi, jeden doktor na ni koukl a vše bylo ok. Někdy se to může pomaleji vyvíjet a nemusí to nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
3.5.13 22:06
@Lucy88 píše:
@veve.m děkuju..:-) vsechno je takove nove :-)

první dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital