Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenost a termoobalem na zdravou láhev. zda pití vydrží opravdu teplé, nikde nemůžu najít na temoobal recenze. předem děkuji
Ahoj, my ho mame, a ted v zime, kdyz se nechodi ven na moc dlouho do toho davam malemu caj ven. Dam ho tam horky a kdyz prijdem z venku, jeste je vlazny. Takze v poho.
Nepouzivame ho, mam pro malou jeste termosku, nechces ho? Pokud mas zajem. Napis SZ
Holky, já nevím, jestli mám špatnej termoobal, nebo je to normální, ale mám to tam tak po hodině studenáý…A to se mě teda nelíbí, aby malá pila v zimě studený…
@eetel tak davej piti do termosky… tam ti to teplotu udrzi. Ja teda jeste nezazila zadny termoobal, ktery by nejak extra udrzel piti delsi dobu teply nebo studeny…
Chtěla bych obnovit diskuzi..
Mám doma termoobal na zdravou láhev, takový ten, co se dá zapnout až nahoru. Teď chci koupit další, ale našla jsem i ten, co se zapíná pod zátku. Je fakt, že mě u toho dlouhého štve, že se láhev musí povytáhnout, aby se dalo napít. Ale zase ten krátký není tak dobře chráněný. Tak mám teď dilema, který vybrat
. Kdo má ten menší a je spokojený? Který byste vybrali? Nemůžu se prostě rozhodnout ![]()
Mám ten menší, růžový.. ale nepoužívám ho, máme termosku. Nedokážu posoudit, jestli něco vydrží-možná o fous déle teplejší?