Termoobal na zdravou láhev

70
5.12.13 12:56

termoobal na zdravou lláhev

Chtěla bych se zeptat zda nemáte zkušenost a termoobalem na zdravou láhev. zda pití vydrží opravdu teplé, nikde nemůžu najít na temoobal recenze. předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
352
5.12.13 13:13

Ahoj, my ho mame, a ted v zime, kdyz se nechodi ven na moc dlouho do toho davam malemu caj ven. Dam ho tam horky a kdyz prijdem z venku, jeste je vlazny. Takze v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
5.12.13 14:03

Nepouzivame ho, mam pro malou jeste termosku, nechces ho? Pokud mas zajem. Napis SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
5.12.13 14:36

Holky, já nevím, jestli mám špatnej termoobal, nebo je to normální, ale mám to tam tak po hodině studenáý…A to se mě teda nelíbí, aby malá pila v zimě studený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.12.13 14:47

@eetel tak davej piti do termosky… tam ti to teplotu udrzi. Ja teda jeste nezazila zadny termoobal, ktery by nejak extra udrzel piti delsi dobu teply nebo studeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
5.12.13 21:13

@Janichka ja bych mela zajem:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.10.17 19:53

Jaký termoobal na zdravou láhev?

Chtěla bych obnovit diskuzi..
Mám doma termoobal na zdravou láhev, takový ten, co se dá zapnout až nahoru. Teď chci koupit další, ale našla jsem i ten, co se zapíná pod zátku. Je fakt, že mě u toho dlouhého štve, že se láhev musí povytáhnout, aby se dalo napít. Ale zase ten krátký není tak dobře chráněný. Tak mám teď dilema, který vybrat :think:. Kdo má ten menší a je spokojený? Který byste vybrali? Nemůžu se prostě rozhodnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.10.17 20:29

Mám ten menší, růžový.. ale nepoužívám ho, máme termosku. Nedokážu posoudit, jestli něco vydrží-možná o fous déle teplejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí