Termoska do myčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5162
13.8.12 15:29

termoska do myčky?

Ahoj holky mam dotaz našla jsem jednou použitou termosku asi po roce a nevím jak ji pořádně vyčistit vůbec se tam nedostanu myslíte ze by vadilo kdybych ji dala do myčky tam bych byla klidnější ze se vážně pořádně umyla. Vím že se to dělá kartáčem ale ten zaprvé nemam a za druhé nevěřím že se to dostatečně vyčistí bojim se aby tam nebyla plíseň nebo tak neco :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
13.8.12 16:10

No nevím, co se sní stane, ale termoska nejní vhodná do myčky, to vím určitě, za mě jí tam nedávej, pokud jí nechceš zničit ještě více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.8.12 16:26

Já mám termosku od tommee teppee a ta se do myčky dávat může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.8.12 16:28

Ahoj
Nasypej do vody s jarem rýži a pořádně protřepej. Pokud se bojíš plísně, tak to vymyj savem.
A nebo ji vyhoď a kup novou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
13.8.12 20:43

Já do myčky nerez termosku dala a nic se nestalo, jenže nebyla nijak zaprasená. Jestli ji chceš fakt důkladně vymýt, tak bych vzala asi kartáč, jar a savo :pankac: Nejsem si jistá, jestli by jí ostřikovací rameno vymylo pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.8.12 21:35

Já ji jednou do myčky dala a strhl se mi ten vnější obal :) tak je čistím takl že do nich naleju vařící vodu a šoupnu tam plátek citronu a nechám stát přes noc. Odstraní to pachy a vyčistí to. Pak to ještě projedu jarem a zase horkou vodou a hotovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
14.8.12 10:54
@mammy píše:
Já do myčky nerez termosku dala a nic se nestalo, jenže nebyla nijak zaprasená. Jestli ji chceš fakt důkladně vymýt, tak bych vzala asi kartáč, jar a savo :pankac: Nejsem si jistá, jestli by jí ostřikovací rameno vymylo pořádně.

no ona podle vzhledu špinavá není ale nějak divně páchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
14.8.12 10:55
@Nikolacek píše:
Já ji jednou do myčky dala a strhl se mi ten vnější obal :) tak je čistím takl že do nich naleju vařící vodu a šoupnu tam plátek citronu a nechám stát přes noc. Odstraní to pachy a vyčistí to. Pak to ještě projedu jarem a zase horkou vodou a hotovo!

super díky tohle zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport