Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky mam dotaz našla jsem jednou použitou termosku asi po roce a nevím jak ji pořádně vyčistit vůbec se tam nedostanu myslíte ze by vadilo kdybych ji dala do myčky tam bych byla klidnější ze se vážně pořádně umyla. Vím že se to dělá kartáčem ale ten zaprvé nemam a za druhé nevěřím že se to dostatečně vyčistí bojim se aby tam nebyla plíseň nebo tak neco ![]()
No nevím, co se sní stane, ale termoska nejní vhodná do myčky, to vím určitě, za mě jí tam nedávej, pokud jí nechceš zničit ještě více
Já mám termosku od tommee teppee a ta se do myčky dávat může
Ahoj
Nasypej do vody s jarem rýži a pořádně protřepej. Pokud se bojíš plísně, tak to vymyj savem.
A nebo ji vyhoď a kup novou. ![]()
Já do myčky nerez termosku dala a nic se nestalo, jenže nebyla nijak zaprasená. Jestli ji chceš fakt důkladně vymýt, tak bych vzala asi kartáč, jar a savo
Nejsem si jistá, jestli by jí ostřikovací rameno vymylo pořádně.
Já ji jednou do myčky dala a strhl se mi ten vnější obal
tak je čistím takl že do nich naleju vařící vodu a šoupnu tam plátek citronu a nechám stát přes noc. Odstraní to pachy a vyčistí to. Pak to ještě projedu jarem a zase horkou vodou a hotovo!
@mammy píše:
Já do myčky nerez termosku dala a nic se nestalo, jenže nebyla nijak zaprasená. Jestli ji chceš fakt důkladně vymýt, tak bych vzala asi kartáč, jar a savoNejsem si jistá, jestli by jí ostřikovací rameno vymylo pořádně.
no ona podle vzhledu špinavá není ale nějak divně páchne
@Nikolacek píše:
Já ji jednou do myčky dala a strhl se mi ten vnější obaltak je čistím takl že do nich naleju vařící vodu a šoupnu tam plátek citronu a nechám stát přes noc. Odstraní to pachy a vyčistí to. Pak to ještě projedu jarem a zase horkou vodou a hotovo!
super díky tohle zkusím