Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtela bych vas poprosit o radu. Rodila jsem v rijnu 2013. a hned po sestinedeli jsem mela menstruaci, potom druhy mesic pravidelne, pak s mirnym zpozdenim a ted naposledy 27.3. myslite, ze je mozne, ze je to takhle nepravidelne. Nebo si mam radeji koupit test? Diky moc za info, snad se neptam spatne. Lucka
Pokud kojíte pak je to možné a i kdyby jste nekojila je možné že se vam rozhodil po porodu cyklus.
Kup si test, dojdi k doktoru, ale to uz je dnes po kolikaty!! Neumite holky hledat? Nejsme vestkyne ![]()
@luciestetinova87 Je možné, že MS se ještě pořádně nedostavila. Já měla po porodu MS hned po šestinedělí a pak až na roce věku dítěte. Ale my se tedy dost úzkostlivě chránili před početím, takže jsem si byla (skoro) jistá, že těhotná nejsem. Pokud si jistá nejsi, raději udělej test. V období kojení ta MS může chodit jak se jí zachce.
@luciestetinova87 to neni antikoncepce. Na to, ze uz mas dite, bys asi mela vedet, co mas delat ![]()
Vim, ze kojeni neni antikoncepce. A jen jsem se zeptala na nazor ostatnich. Myslela jsem, ze od toho to tu je. Uvidim do konce tydne a pak si udelam test. Samozrejme se snazime davat si pozor, ale nikdy to neni 100% ochrana
@luciestetinova87 promin, ale MS uz si mela 27.3. naposled. Udelej test nebo uz muzes zabehnout k DR. To by mohlo byt jistejsi
me jen prekvapuje, proc si ten problem nevyhledas, je tu diskuzi mraky o tom ![]()
@palapa ja nechápu proč na dotaz reagujete když vas to irituje. Tak si toho proste nevšimejte. Chtela se zeptat a určitě ji někdo rad odpoví. To je důvod proč se mi sem někdy nechce psat
je tu spoustu zpruzelych a proti bych lidi:(
@hantom ja to zas tak zle nemyslim, pani jsen poradila. Ale jen dnes tu je nekolik na tohle diskuzi.
Za koupi testu nic nedáš a budeš klidnější. Kup test a když bude negativní za týden testni znovu a potom volej doktorovi. ![]()
@palapa píše:
@luciestetinova87 to neni antikoncepce. Na to, ze uz mas dite, bys asi mela vedet, co mas delat
ona to nepsala proto, že by si myslela, že je to antikoncepce. Olion se ptala jestli koji, tak odpověděla ![]()
Ženy teď jste mě vylekaly měla jsem to dostat 26.4. a pořád nic..Zatím kojím ale né plně. No zítra radši letím pro test ![]()