Test DNA, dárek k Vánocům

1186
7.12.18 22:01

Jestli ho to zajímá, tak to bude super dárek. :potlesk:
Já nejdřív myslela, že to bude pro nějakýho , který nevěří, že dítě je jeho. :pankac: aby se připravil, že bude platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1682
7.12.18 22:06

ještě jsem objevila toto - https://www.genomia.cz/…s/genealogy/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 22:12

@K92 Ahoj, my jsme si omylem objednali MyHeritage, když nám známí doporučovali 23andMe. Tak jsme objendalipozději i to a porovnali výsledky. MyHeritage je mnohem míň přesný, je více obecný, 23andMe vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
7.12.18 22:18

@edika85 a v čem přesný / přesnější? Třeba že ukázal konkrétní města kde máme společné příbuzné nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
7.12.18 22:21

@kačka39 :D chápu, to se na e-miminu řeší dost často. Já naštěstí tak pestrý život nevedu. Tohle je celkem nuda :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
7.12.18 22:44
@K92 píše:
@kačka39 :D chápu, to se na e-miminu řeší dost často. Já naštěstí tak pestrý život nevedu. Tohle je celkem nuda :D.

Tohle není nuda, je to děsně zajímavý a originální. Mám zpracovaný nějaký rodokmeny naší rodiny, viděla jsem na to pěknou knihu, jen to do ní napsat. Asi jí koupím sama sobě. A tamto je spíš smutný. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
7.12.18 22:44

A co místo dna nechat udělat rodokmen? Známý si ho nechával dělat (teď ale zaboha netuším kde) a došli docela daleko, několik generací zpětně. Mě by to taky zajímalo, já vím minimum o prarodicich z maminy strany, z otcovi vůbec netuším nic, ale asi to není nejlevnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
7.12.18 22:53

Přiznám se, že mne to docela zaujalo jako dárek pro chlapa - nemáte ještě někdo jakékoliv zkušenosti ? Klidně i s rodokmeny, ideálně i cena + jestli ten výstup za něco stál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
7.12.18 22:55

@Kriss Tina rodokmen by vyšel dost draho a jednu větev máme sestavenou celkem podrobně od nějakého strýce. Stopy končí právě v momentě, kdy se tu naši předci z ničeho nic objevili. Pravděpodobně přišli z Polska (podle příjmení). Tenhle test vyjde na 1500-3000. To je pro nás takové přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
7.12.18 23:09
@kačka39 píše:
Jestli ho to zajímá, tak to bude super dárek. :potlesk:
Já nejdřív myslela, že to bude pro nějakýho , který nevěří, že dítě je jeho. :pankac: aby se připravil, že bude platit

Já jsem to taky tak pochopila, že se bude ověřovat otcovství :mrgreen: .
Tohle je jiná a zní to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.12.18 23:41

@K92 Města ne :lol: MyHeritage mi ukázal jen oblasti, jako př.: 46% Severní a západní Evropa a 23anMe napsal přesná procenta zemí, takže jsem tam měla př.: 30%Něměcko, 13%Skandinávie 8%VB a Irsko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
9.12.18 20:31

Tady je povídání o tom testu od Ancestry a ta paní říká, že má ten test v Irsku tolik lidí, že lze najít schodu i v rámci jednotlivých měst… https://www.youtube.com/watch?….

Opravdu se tu už nenajde nikdo kdo by měl s testy zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 00:58

23andme je nejznamejsi. Dostala jsem to na narozeniny, zajimave ale dost ocekavane vysledky.

• Citovat
  • Upravit
Karolinka95
13.8.20 15:40

Jestli to pomůže, tak já mám zkušenost s testy z dnacenter.cz. Ono těch testů je víc, ale potřeba si pozjišťovat, jaká je u těch testů spolehlivost. Tady na ty co jsem dostala doporučení, tak je 99,9%

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
19.8.20 18:59

@Karolinka95 Počkej a to je na domácí testování jestli to správně chápu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný