Zkušenost s ovulačními testy Intime a jak načasovat snažení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.25 15:13

Test ovulace

Ahoj holky, chtěla bych se poradit ohledně ovulačních testů a načasování snažení. Menstruaci jsem měla 8. 5. – 13. 5. a dnes jsem 13. DC. Poprvé zkouším ovulační testy (značka Intime) a zítra mě čeká preventivní prohlídka na gynekologii.

Podle menstruačního kalendáře mi ovulace vychází na 20. 5. 2025. Dnes jsem zkoušela druhý test a byla tam druhá čárka, ale nebyla tak silná jako ta kontrolní. Znamená to, že ovulace se teprve blíží a mám testovat dál? Má někdo zkušenost s touhle značkou – odpovídají čárky spolehlivě?

Kdy je podle vás ideální čas na sex, pokud se snažíme o miminko? Budu ráda za vaše rady a zkušenosti – co se osvědčilo vám a jak jste to měly vy.

Díky moc za odpovědi 💕

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5912
20.5.25 15:15

Měj sex obden a ušetříš za testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
20.5.25 18:21

Podle mě začínáš pozdě, ale chybí třeba informace o tom jak dlouhé míváš cykly? Já jednou měla OT pozitivní 10 DC, teď to bylo 12 DC, čárku tam mám celý cyklus jen v době ovulace sílí. Když je trochu silnější tak testuju třeba i 3× denně abych stihla kdy je test nejsilnější. Jinak snažení se doporučuje obden, ale vím že dost žen otěhotnělo při sexu co 3 dny, kdy ten třetí den byl ovulace. Jakmile najdeš pozitivní OT, tak zhruba do 12-48 hodin nastává ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí