Testování těhu kvůli zánětu moč.cest

24
22.4.14 10:16

testování těhu kvůli zánětu moč.cest

Ahoj zkušené maminky, můžete mi poradit kdy nejdříve lze zjistit těhotenství z krve? minulý týden jsem měla ovu - myslím tak ve středu 16.4.2014 (nejpozitivnější ovu test, datumově by to i tak vycházelo)a o víkendu mě chytl zánět močáku. Bohužel jsme na to před 4 lety dost trpěla a vracelo se mi to, naklusala jsem k doktorovi. Bohužel léky co mi předepsal se při těhu nesmí, proto mě poslal na krev a odpo jdu pro výsledky. Když já si pořád, řikám jestli už to opravdu takto hoodně brzo bude z krve poznat :think: třeba plaším předčasně a nejsem ale pořád ve mě hlodá co kdyby :?: snažili jsme se ob den víc jak týden, tak jsme ovu neměli minout…díky moc za info :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.4.14 10:23

No nevím, je to fakt brzo, mimino (tedy zárodek) na tebe určitě ještě nebude napojený.. A jaké jsou to léky? Antibiotika? Penicilinová a ještě nějaká se při těhotenství může. I těhotný mají záněty močáku a léčí se s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.14 10:25

@anonymu brzo to je - to by se moc neprojevilo - proč Ti nedá taková atb, která se v těhotenství můžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.4.14 10:31

Mám předepsaný NITROFURANTOIN. Někdo tady v jedné diskusi píše že se může, pak zase že ne, pak zas že ne v prvním trimestru, pak zas až na konci. Muj doktor je takovej popleta, chtěl at si udělám těhu test, nebo prej radši dva :lol: než jsme mu vysvětlila, že test bude určitě negativní, že je to brzy tak to chvíli trvalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.4.14 10:49

V prvních 6ti měsících se může užívat jen pokud je to nezbytně nutné, v posledních třech se nesmí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí