Tetování a práce - zkušenosti nebo problémy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Potetované vídám všude, právě i ve státní správě. To samé piercing v nose - znám i takové vyšší státní úředníky. Jako jo, přijde mi to na těchto vysokých pozicích nevhodné (prostě to tak cítím, neodsuzuju) - ale HR očividně ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, některým to pořád vadí, i když si všímám, že v tomhle se názory už hoooodně posunuly a většinou se to bere celkem normálně. Ale vždycky se najde někdo, kdo z toho dělá vědu. Stejně jako třeba u barevných vlasů, to jsou z toho někteří úplně paf 😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomie píše: Více
ve státní správě jsou rádi, když získají nějakého odborníka s odpovídajícím vzděláním, který tam vůbec chce pracovat - takže požadavky na vzhled už dávno hodili do koše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Ty jo, tohle jsou zrovna klíčové pozice, takže tabulka se násobí 2 + osobko, k tomu jiné benefity (bydlení za pakatel, příspěvky na děti a rodinu apod.), samozřejmě volná pracovní doba.
Na tyhle pozice je na výběrku mraky lidí (na rozdíl od referenta).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsem byla s děckama v Mekáči a za dobu, co jsme jedli, si u stojanu objednalo asi 20 lidí ve věku asi od 18-ti do 30-ti let. Z těch 20 lidí neměl pouze jeden viditelné tetování
… Mlaďoši jsou definitivně zatraceni na vyšší pozice
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jay3536 píše: Více
Rekla bych ze s viditelnym tetovanim te nevezmu k policii ani do banky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše: Více
Kdepak, vezmou tě v pohodě. Jen nesmíš mít potetovaný obličej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Do banky na pozice ve styku s klienty? ![]()
Ani náhodou, za dvacet let praxe jsem neviděla potetovaného jediného privátního bankéře pro bonitní klientelu nebo korporátního bankéře pro nadnárodní firmy s velkým obratem ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více,,Však vašu p. ču jsem taky neviděl a věřím, že ju máte"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Velmi vtipné, jo picu mám a pěknou nepotetovanou a bez piercingu, takový bordel bych si nedala ani na ksicht, natož na vaginu nebo bradavky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To je jedno prostě na frndu - je hnusné mit bordel pardon piercing na ksichtě a potkat týpka, co ma procvaklou předkožku nebo koule tak vrhnu rovnou ![]()
Neteř si v mladické nerozvážnosti dala roztáhnout uši, pak samozřejmě se jí to přestalo líbit plus reakce okolí, chtěla nastoupit do kanclu a nedělat se sociálním oborem na VŠ jen streetworkera a stalo ji to 12 tisíc na plastice zašití dírek, ale ted ji to bez vytahaných lalůčků místo uší moc sluší
- Citovat
- Upravit
Dělám v bankovnictví a třeba v kontaktním centru u operátorů na telefonu to samozřejmě nevadí, to stejné v back officu, na hraně je to v middle officu a na front officu na pozicích pro styk s klienty limitující a omezující pro dotyčné.
Ale jsme konzervativní banka. Nevím jak na pobočkách, ty se hojně ruší, ale pokud jdu ke klientovi s nabídkou úvěrového rámce a financování, tak holt musím nějak vypadat, takže nejen s kolegy dodržujeme dresscode (muži tedy již bez kravat), ale i mít nějaký udržovaný a upravený vzhled, to samé u kolegu v privátním bankovnictví.
Hledali jsme teď do teamu asistenta a bohužel jsme jednu šikovnou slečnu, studující vejšku museli kvůli viditelnému tetování na obličeji, krku a dekoltu odmítnout, ač měla výborné CV a na pohovoru byla milá a chytrá. Další student kluk byl sice vizuálně ok a na technologie šikovný, ale na pohovor do banky přišel v bavlněných šortkách a řídkém triku.
Osobně mi tetování nevadí, záleží na situaci, ale v restauraci nemusím septum v nose a roztažené dírky v uších. Jelikož mám od mala s ušima problémy, viditelně roztažené díry v uších mi evokují vzpomínky na bolest při zánětech zvukovodu a středouší. A jednoduše vadí mi to i v provozech Fast foodu, tam ale nechodím, ale u restaurace určité úrovně očekávám, že i personál bude mít odpovídají vzhled.
nejen v restauracích, ale i na recepcích a pozicích pro styk s hotelovými hosty.
Pro srovnání chodíme na obědy s kolegy do Kolkovny, kde číšníci menší tetování a různé náušnice a piercingy mají, klienty bereme do restauraci typu Finestra apod. a tam vyzdobený personál nepotkáte. To samé u personálu v hotelech typu Mandarin Oriental, Fairmont nebo Four seasons