Tetování Alyssa Milano

VanessaF
8.8.15 17:08

Tetování Alyssa Milano

Líbí se vám tetování co má herečka (nejznámější ze seriálu Čarodějky) Alyssa Milano? Má jich docela hodně. Jaké se vám líbí nejvíce? Já si nechávám dělat to co má na krku. Ne proto že ho má ona, ale proto že ten symbol se mi líbí jeho významem. Tak základní otázka této diskuze je jaké se vám nejvíc líbí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
8.8.15 17:12

Tetování se mi nelíbí žádný, je to humus. Nechápu komu to furt cpeš, to už je dnes druhá diskuse :roll:
Tobě se to líbí významem, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vždyť vlastně ani nevíš co to znamená, že ses musela ptát tady na emiminu :mrgreen:
Jo a fakt gratuluji k takovému originálnímu tetování, které bude mít za chvíli každý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1219
8.8.15 17:13

Ani jedno není pěkné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
8.8.15 17:19
@Krasavicaa píše:
Tetování se mi nelíbí žádný, je to humus. Nechápu komu to furt cpeš, to už je dnes druhá diskuse :roll:
Tobě se to líbí významem, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vždyť vlastně ani nevíš co to znamená, že ses musela ptát tady na emiminu :mrgreen:
Jo a fakt gratuluji k takovému originálnímu tetování, které bude mít za chvíli každý :mrgreen:

Jak komu to cpu? Když se ti to nelíbí tak sem nepiš a ignoruj ne? Já se jen ptám a pokud se ti něco nelíbí tak tvá věc

• Citovat
  • Upravit
289
8.8.15 17:26

Žádný z toho. Vypadá jak kdyby vylezla z kriminálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
8.8.15 18:07

Nemohla bych mít tetování, které už někdo má. Je to pro mě velmi intimní věc a proto mám takové, které jsem si sama nakreslila a schopný tatér ho přivedl k dokonalosti. Je to na celý život, přeci, tak se jrště pořádně zamysli, co opravdu chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
8.8.15 18:51

Ani jedno a ten růženec na lopatce co vede od nikud-nikam… :roll:
Jinak tetování se mi líbí, manžel je dost potetovaný.

@Kacise jenže zakladatelka chce symbol, což jinak změnit nejde, je tu stovky let a ještě bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
8.8.15 20:43

Teda nevim, ale jeji tetovani se mi nelibi, je takove..amaterske, kriminalni :mrgreen:..rekni taterovi svoji predstavu, nakresli ti original, co nebude mit nikdo na svete. Kopirovat neci tetovani je hrozny, pardon.
I ten symbol, co chces, se da nejak „zabalit“.Tak, aby byl original ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.8.15 20:47

@VanessaF líbí se mi tetování, které má pro mojí osobu nějaký význam, ne tetování, které má herečka, která vlastně ani není známá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.15 21:18

@VanessaF všechny její kéry mi přijdou dětské a trapné.. ale pokud to má pro ni význam, ať je má.. ovšem nechávat si dát kéru proto, že to má jakás hvězdička? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
8.8.15 21:37
@martina.se píše:
@VanessaF všechny její kéry mi přijdou dětské a trapné.. ale pokud to má pro ni význam, ať je má.. ovšem nechávat si dát kéru proto, že to má jakás hvězdička? :nevim:

Ono to je tak že jsem si ten symbol nasla a až později jsem zjistila ze ho ma i ona :D

• Citovat
  • Upravit
27263
8.8.15 21:39
@VanessaF píše:
Ono to je tak že jsem si ten symbol nasla a až později jsem zjistila ze ho ma i ona :D

To už nezakecáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.15 21:39
@VanessaF píše:
Ono to je tak že jsem si ten symbol nasla a až později jsem zjistila ze ho ma i ona :D

co si vymyslet cosi svého? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
8.8.15 21:40

Lidi tak mi neverte je mi to jedno :D Ja vim jak to bylo ne vy :D :D Ale diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
27263
8.8.15 21:42
@VanessaF píše:
Lidi tak mi neverte je mi to jedno :D Ja vim jak to bylo ne vy :D :D Ale diky za nazory

Tak si neměla psát, že to má ona, určitě by jsi našla ten znak vyobrazený i jinak, než na těle nějaký celebrity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat