Thermo-mix
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Thermo-mix TM6
Dobrý den,
kamarádka si koupila Thermo-mix a chválí ho do nebes. No netvrdím, že nejsem nalomená, ale vždy něco pořídím a pak mi to tady leží, takže prosím praktické zkušenosti více lidí. Máte Thermo-mix, používáte ho a jste spokojeni? Pro šťoury vím, že se to píše dohromady, ale nešlo mi to tak zveřejnit. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moji rodiče mají Thermo-mix už víc než 20 let, stejně jako vysavač od Vorwerku. Pořád funguje perfektně. Používají ho často k mletí, výrobu těsta, jsou z něj vynikající krémové polévky. Skvělý univerzální pomocník v kuchyni. Mamka pořád uvažuje, že koupí nový typ, ale starý pořád bez problémů funguje, tak to stále odkládají =D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koncept přístroje, který potřebuje platit další a další peníze na program, aby fungoval úplně, je ujetý, podobné přístroje za zlomek té strašné sumy (např. Lidl, najdi si na Youtube recenze), existují, možná nezvládnou tolik co ten drahý přístroj, ale není významně horší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annlady píše:
Koncept přístroje, který potřebuje platit další a další peníze na program, aby fungoval úplně, je ujetý, podobné přístroje za zlomek té strašné sumy (např. Lidl, najdi si na Youtube recenze), existují, možná nezvládnou tolik co ten drahý přístroj, ale není významně horší
Tak tak, když si nekoupíš prodloužení licence, funguje ti jen pár základních receptů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám rok a půl, používám denně. Polívky, veškerý těsta, dezerty, omáčky, složitější jídla typu svíčková, ale i na “maličkosti” typu uvařit vejce, ryzi - pro mě velká výhoda ze nastavim čas, nemusím nic hlídat a míchat a jdu pryč, vše se udělá samo a ještě se pak sám umeje
Je to drahy jak čert, ale tahle investice se fakt vyplati. Když teď mám vařit u mamky a vidím ze u jídla stojím hodinu, furt něco míchám ať se to nepřipálí, kupa nádobí… to se neda vůbec srovnat. Jestli te to finančně nezruinuje tak si to doprej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit