Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky majitelky techto teplomeru…
Maly mi ted posledni dny o dost vic spi,kdyz se vzbudi,tak jen ji a nebo slinta jak bernardyn…
mam zminovany teplomer a chtela jsem malemu zmerit teplotu v zadecku,at vim jestli je ok…
neukazuje se mi posledni namerena teplota a po zapnuti se ukaze nejaky nesmysl a hned velke L a male o…co to znamena?slaba baterka? teplomer mam ale novy a pouzity od te doby snad 3×,tak zeby mi dosla stava k tomu nesedela ![]()
poradite?diky
No, po zapnutí píše Lo normálně, znamená to nízkou teplotu, což je správně, když ho držíš „na vzduchu“.
A myslím, že na poslední naměřenou teplotu se to musí držet déle, jinak ji při zapnutí neukazuje.
me to posledni namerenou teplotu neukazuje,jen to Lo a blika mi nahore celsiuv stupen
u predchozich mereni ukazal…nespadl mi treba na zem,tak nevim ![]()
Schválně jsem to šla zkusit a jo ukazuje. ![]()
Je nový, asi dva týdny.
Ten minulý mi to neukazoval.
hmmm,tak ja nevim co mam za zmetka…pouzity 3× maximalne 4× ![]()
snad aspon normalne meri ![]()
Když ho zapínám, tak držím cuplík celou dobu, než naskočí display a na něm předchozí teplota.
tak to joooo,ale mam za to,ze skocila hned po zapnuti,nicmene kdyz jsem dyl drzela,tak naskocila,tak dekuji…
jeste teda aby presne meril,at muzu zkontrolovat maleho
RadanaH píše:
tak to joooo,ale mam za to,ze skocila hned po zapnuti,nicmene kdyz jsem dyl drzela,tak naskocila,tak dekuji…jeste teda aby presne meril,at muzu zkontrolovat maleho
Hned po zapnutí mi nenaskočí. Musím ho držet celou dobu
RadanaH píše:
ok,diky,je to uz v pohode,mam jen nesikovne ruce
Hlavně že se povedlo ![]()