ThinPrep Pap test

919
26.3.12 20:25

ThinPrep Pap test

Ahoj všem,
taky Vám Váš gynekolog doporučil novou metodu cytologie? U nás za to chtějí 500.-kč,ale prý je to cena stejná pro všechny…
Jak to vydíte vy?Mě cytologie čeká,ale myslím,že zůstanu u dřívější metody - v říjnu se mi narodil druhý syn a nevím kam mám peníze strkat dřív…
Vím,že na zdraví by člověk šetřit neměl,ale pro mě je to prostě NADSTANDARD.
Tuším,že mi doktorka dá přednášku o tom,že bych neměla šetřit právě na svém zdraví(a už jen proto se mi tam moc nechce),ale snad to zvládnu okecat tak,abych nepůsobila jen jako škrt.
Kamarádky okolo mě ani o nové metodě neví,jejich gynekolog jim nic neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
martinaaaaaaaaa7
26.3.12 21:58

mě to gyndař řekl, taky chce 500. Byla jsem v únoru a ačkoli jsem to nahlásila už po telefonu, nakonec na to zapomněl a vzal mi stěr klasicky :-)

• Citovat
  • Upravit
5314
30.1.18 11:16

Obnovuji diskusi, zanedlouho mě čeká prevence u gynekologa, už asi dva roky mi vždycky nabízí ThinPrep PAP test (stěr z děložního čípku), zatím jsem si ale vždycky nechávala dělat klasický stěr. Jak jste na tom vy - připlácíte si nebo vám gynekolog dělá jen klasický stěr zdarma? Je to opravdu o tolik lepší nebo jen tahák na peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.1.18 11:37

@Popokatepetla ahoj, dělá mi ten do zkumavky s tekutinou - to bude ten o kterém píšeš, ale zdarma. Byla jsem i na biopsii a kdečem a musí mne více sledovat, tak to zadává normálně na pojišťovnu zřejmě. Chodím dvakrát ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí