Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, vím, že podobné téma tu už je, bohužel to, co by mě zajímalo, jsem nenašla ani v diskuzích či na oficiálních stránkách porodnice, proto se zkusím zeptat tady. Prosím o odpověď především maminky, které v Krči porodily v roce 2017, ať mám ty nejaktuálnější informace (které se bohužel na většině webech dost liší.)
Předem děkuji za odpovědi. Po přečtení nedávných recenzí po rekonstrukci jsem si místo Podolí vybrala právě porodnici v Krči a tohle mi hodně pomůže. ![]()
Partner je po celou dobu s tebou, epidurál nevím, ale vše ostatní zdarma. Na speciální požadavky se ptají při příjmu. Při příjmu můžeš poprosit o single s vlastni koupelnou nebo vlastni pokoj s koupelnou se sousedním. Vše je zdarma, záleží jen jestli je volno. Na pokojích je televize a wifi, návštěvy od 8 do 20h. Za mě pohoda a paráda, jen jídlo hnusný tak si vem s sebou ![]()
@Mollify83 od 8 do 20 h? Na strankach maji od 14 do 19. Kazdopadne to zni moc dobre, tak jako tak. Dekuji za reakci ![]()
@Romi27 to je klasické šestinedělí, ty single pokoje jak jsem psala je bývalý nadstandard, nyní individuální péče ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.