TianDe na atopický ekzém?

13.1.23 09:16

TianDe na atopický ekzém?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti, že mu TianDe pomohlo při boji s atopákem u miminka? Dostala jsem tu mnoho rad od holek co každá na co používala a jsem za to moc ráda (vše jsem si zapsala :) ) ale moje mamina si frčí roky v TianDe a chce abych zkusila HADÍ PYTLÍK ( pouze stříbrný ) na malého zkusit. U synovce to pomohlo na různé vyrážky, ale nebyl to přímo atopáček. Má tu prosím někdo s tímto konkrétně zkušenosti?? Děkuji za odpovědi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
13.1.23 09:30

@Michaela121122 téhle značce už z principu nevěřím, protože se vydává za přírodní produkty a je to stejná chemie, jako všechno ostatní. Musíš zkusit sama, co tvému dítěti sedne. Mám atopický ekzém od dětství, stejně tak obě moje děti a každému dělá dobře něco jiného. U syna Excipial a pro sebe a pro dceru mám Biodermu Atoderm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
13.1.23 09:31
@Michaela121122 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti, že mu TianDe pomohlo při boji s atopákem u miminka? Dostala jsem tu mnoho rad od holek co každá na co používala a jsem za to moc ráda (vše jsem si zapsala :) ) ale moje mamina si frčí roky v TianDe a chce abych zkusila HADÍ PYTLÍK ( pouze stříbrný ) na malého zkusit. U synovce to pomohlo na různé vyrážky, ale nebyl to přímo atopáček. Má tu prosím někdo s tímto konkrétně zkušenosti?? Děkuji za odpovědi. :andel:

Já ho používala až na „doléčení“ takové té suché strupkovaté kůže. Má to malý červený a popraskaný? nám překvapivě nakonec nejvíc zabrala mast z konopí a moře. Po dvou letech jsme se toho zbavili…po moři už jsem tu zhojenou a suchou část promazávala tím pytlíkem a měli jsme na rok pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.23 13:29

Malý dostal právě kortikoidy na které jsem zatím nešáhla a chci to zkusit jakkoliv jinak než mu dát ten LOCOID.. První jsme měli Lonilu do vany olej- katastrofa, zfialověl celý a pak i plakal. Na tělíčko taky Lonilu krém, který po 5 dnech neudělal ani náznak zlepšení (možná je to ještě brzo),ale trhá mi srdce ho vidět v takovém stavu. Jsou mi teprve 2 měsíce a je i alergik na kravské mléko, takže si musí teď zvykat už na 5 mléčko a do toho se mu objevilo na těle tady toto ( cca měsíc ) začalo to červenýma flekama, které putovaly po celém těle, pak pupínky a teď má velké puchýřky takové ložiska na celých ručičkách i ramínkách. Mažu tyto nejhorší místa na vysušení teď měsíčkovou zinkovou mastí, ale ať to natřu čímkoliv tak to dost výrazně zčervená.. Má to tak být? Normálně to má už světle červené, ale po namazání to ztmavne. Ovesné vločky do vany neudělali vůbec nic- ani se to nezlepšilo ani nezhoršilo.. K tomu moři by jsme chtěli jet ke konci léta ať je malý co,,největší” a ať mu to moře zkusí poléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
18.10.23 10:37
@Lena53 píše: 🌺 Milé dámy, dívky🙋 ♀️ 🌺 ☝️Nevěříte „zázračným“ výrobkům z e-shopů a lékáren, za které dáváte nemalé peníze a máte spousty negativních zkušenosti jako já? 🌹Vyzkoušeli jste již všechno možné a nic vám nepomohlo? 🙆 😔

Trápí vás: 📌pupínky, vrásky, pigmentové skvrny 📌ženské potíže jako je bolestivá, nepravidelná menstruace či potíže s otěhotněním 📌celulitida, strie 📌metličkové žilky 📌padání vlasů, zničené a poškozené vlasy či šupinky ve vlasech 📌svědění pokožky, papilomy, bradavice 📌 bolesti zad a kloubů 📌 bolesti hlavy

Mám vyzkoušené spousty výrobků, které skutečně pomáhají☝🏼 👩🏼‍⚕️ ❤️na tyto zdravotní neduhy! Nevěříte?
Napiš CHCI a já tě přidám NEZÁVAZNĚ☝️do skupinky, kde je spousty zkušeností s fotkami PŘED a PO, ať se sami přesvědčíte o tom, že výrobky skutečně fungují!
NAPIŠ MI 📲 a já Vám pomohu tyto potíže VYŘEŠIT!👍🏿 😊 :srdce:

ale notááák. Víš, že podle pravidel tu ta reklama nemá co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
18.10.23 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
18.10.23 12:57

Dobrý den,

děkujeme za hlášení. Uživatelka je poučena.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí