Dáte mi nějaké tipy na snídaně prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151382
6.8.26 13:31
@Pučálkovic.Amina píše: Více

To jsem nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20967
6.8.26 13:53

Dobrý deň,

reagujeme na nahlásenia od používateľov a každý prípad posudzujeme individuálne. Ak sa domnievate, že niektorý príspevok porušuje pravidlá webu, môžete ho nahlásiť a radi ho preveríme.

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň :kytka:

Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23075
6.8.26 14:28

@Nickolka416 tak různě buchty, bábovky, koláče, kaše - ovesná s ovocem, rýžová, jahlova..Nomina má super kaše, jsou hned.
Nebo jablečný toust třeba, vafle, palačinky..
My radši střídáme sladké a slané, vejce na x způsobu, různá pečiva s pomazánkami, salámem, sýrem, šunkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
6.8.26 14:37
@Anna766 píše: Více

To je ta se dvěma dcerami, kdy se holky milují, pomáhají si, kolem skáčou jednorožci a prdí duhu. Manžel jí posílá 30.000 a přitom platí ještě všechno kolem, každý rok jezdí na několik dovolených a děti jsou všestranně nadané a vytížené X kroužky? A manžel se podílí 50% i víc na všech domácích povinnostech a všechno tohle vždycky vyjmenuje v diskusi, kdy zoufalá zakladatelka nebo tazatelka se ptá, jak vůbec všechno zvládnout, nezbláznit se z toho nebo neskočit pod vlak. Nikdy to ovšem není míněno jako chlubení, ona anonymní uživatelka pouze popisuje svůj status praesens a diví se, že jiným to taky tak nejde. Omlouvám se za jedovatou slinu, a to nikoho nestolkuji, pouze pár informací, které mi za uplynulé měsíce uvízly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
6.8.26 16:58
@teroonka píše: Více

Tu nemusíš stalkovat, ta je úplně všude. Ještě taky mají mnoho nemovitostí, jejich děti dostanou do života nemovitost, auto a investiční produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
6.8.26 17:01
@Nickolka416 píše: Více

Snidam domácí sladke pečivo - bábovky, Loupaky, croissanty, koláče atd. Vyjmecne jogurt s ovocem nebo vlockami. Ale nesmím zapomenout vyndat do ho z lednice, nesnasim ráno studený věci. O víkendech často palačinky, vafle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43342
6.8.26 18:53
@Eva2610 píše: Více

Máš nějaký dobrý recept na croissanty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
6.8.26 19:01

Já nemám problém s anonymy, pokud ho nepoužívají jen k výsměchu, urážkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
6.8.26 19:07
@Havlova píše: Více

Pecu je podle knihy Kynute od Marsalka. Je to teda crcani na dva dny, ale jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43342
6.8.26 19:10
@Eva2610 píše: Více

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16640
6.8.26 20:21

@Kelsey1 Zaujaly me tvoje mini livance. Pouze ingredience, co jsi psala? Asi to delas od oka, vid? Napises priblizne pomer? Asi testo potrebuje rozlezet pres noc, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9430
6.8.26 20:59
@Winter garden píše: Více

Od oka. Všechno tohle dělám od oka. Ale prostě vezmeš řecký jogurt (kupuji v Lidlu ten jejich větší), přidáš vajíčko/vajíčka, ovesné vločky (trochu pomelu), originál čekankový sirup (ten zas v DM kupuji). Můžeš klidně přidat chia semínka. Dělám lívance na palačinkovači bez tuku a otočit. Nabírám čajovou lžičkou. Takže jsou malé. A pro pocit oka dávám po otočení kousíček čokolády a rozetřu vidličkou. Nemám totiž ráda jogurty, tvarohy. Takže jsem si vymyslela tohle, ať je nějak do těla dostanu. V něčem zpracované mi nevadí. Samotné jo. Může se klidně místo jogurtu použít tvaroh (těsto je hustější), tak se musí naředit mlékem. Když použiji jogurt, tak se s tím líp pracuje automaticky. Závislák na sladkém, cukru. Jsem se takhle odnaučila. Když necháš přes noc v lednici, tak je to ideální. Vločky jsou prý ještě užitečnější, když se přes noc namočí. Chia semínka taky.
Ale je to fakt jednoduché. Nic složitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí