Tlak v podbřišku ve 14. týdnu

4
8.10.25 07:16

Tlak v podbřišku ve 14. týdnu

Ahoj holky,

mám tlak v podbřišku - od pupíku dolů. Jsem ve 14. týdnu, první mimčo. Pár dní mě to fakt táhne a dnešní noc byla hrozná, moc jsem se nevyspala (naštěstí jsem v PN). Mám raději kontaktovat lékaře, nebo to je v pořádku? Kontrolu mám až první týden v říjnu.

Může to být taky tím, že jsem dříve hodně sportovala? Hlavně fitness. Těhotenství mě tak sundalo, že nedám ani 2 km procházku :,( tak čekám na tu energii, co má přijít ve 2. trimestru :D

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35787
8.10.25 08:03

První týden v říjnu už byl.
Jestli se ti něco nezdá tak za telefonát nic nedáš. Ale nejspíš to bude jen roztahování dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.10.25 08:09

Doktorka mi doporučovala brát hořčík, ale určitě bych zavolala k lékaři a zeptala se.
Raději zavolat než něco podcenit. Třeba vás objednají na dřívější termín a raději přijít zbytečně, zjistit, že je všechno v pořádku a opravdu je to jen roztahování dělohy a posouvání svalů. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.10.25 08:14
@JancaS84 píše: Více

Napsala jsem to špatně, měl to být listopad… nechci plašit, ale zkusím asi zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.10.25 08:17
@Paní Kudrnatá píše: Více

Asi tam zkusím zavolat. Já právě mám na poslední 2 týdny v říjnu jet za rodinou na Moravu, proto to mám i o týden později posunutou kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí