Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte,
potřebovala bych poradit, kde bych sehnala bambusové prostěradlo tmavé barvy (tmavě růžová, červená, bordó či alespoň tmavě fialová) do dětské postýlky rozměr 120×60. Nemůžu nikde nic najít, všechno je to světlé nebo nevyhovující rozměr ![]()
Předem díky moc za tipy ![]()
Taky máme v obchodě jen bavlnu, kdyby byl zájem hodím do SZ, ať nedělám reklamu
Objednej materiál zde http://www.sijemdetem.cz/…barevn%C3%BD a ať ti někdo ušije
@Sufik Děkuji za odkaz, to jsou krásné barvy!!! Jen moc nerozumím tomu množství - vidím, že šíře je 150cm. 305 Kč je pak za 1 m? Asi jsem blbá, ale já to tam prostě nevidím. Když dám vložit do košíku množství 2, píše mi to, že mám v košíku 2 položky ![]()
@sarunka003 To je právě moc světlé
Navíc teda ne bambusové. Ale děkuji za snahu!!! ![]()
@Malicka07 píše:
@Sufik Děkuji za odkaz, to jsou krásné barvy!!! Jen moc nerozumím tomu množství - vidím, že šíře je 150cm. 305 Kč je pak za 1 m? Asi jsem blbá, ale já to tam prostě nevidím. Když dám vložit do košíku množství 2, píše mi to, že mám v košíku 2 položky
1 ks je 1m, tj. obdelník 100×150 cm
poraď se se švadlenou která to bude šít, kolik na to potřebuje materiálu. Pokud napíšeš Terce (majitelka šijemdětem), že chceš třeba jen 70 cm, tak to pak ručně přepočítá a opraví objednávku. Takže by přišel třeba obdelník 70×150cm