Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem o pár let mladší a přesně to samé jsem měla i já. Pár dní před MS nafouknutá že jsem si připadala jako kdybych byla ve 3, měsíci. ![]()
@Lu66 píše: Více
Poslední měsíce se mi zlepšila plet, ale jinak mi vyskákaly pupeny ![]()
Jindy si řeknu, že postava dobrý, ale teď si vzít třeba upnutou sukni, tak se stydím
A to břicho je tvrdé
Neexistuje něco, co to zmírní?
@Anonymní píše: Více
Může to bejt hormonální, nebo endometriuza možná nějaký čaj, vitamíny
@Anonymní píše: Více
Tak to ti bohužel neporadím. Na internetu jsem četla aby jsi dostatečně pila, popřípadě krouživé masáže břicha, nejsem odborník tak si fakt netroufám tvrdit co zaručeně pomůže. Já jsem to třeba neřešila.
Zmiň se o tom spíše doktorce než random lidí na internetu. Dala bych na její rady. A také jsem četla že za nafouknuté břicho, nadýmání můžou hormony progesteron a estrogen. ![]()
Ahoj holky,
trápí mě problém, který jsem nikdy dřív nesledovala a neřešila. Za týden mám dostat menstruaci, už teď mě sem tam pobolívá břicho, připadám si strašně oteklá, velká, nafouknutá. Dřív jsem to neměla, je mi 30. Nemůže to být nějaká nerovnováha hormonů? Nebo mi řeknete prosím, že se taky cítíte vždy jak vorvaň
. Po ms to odezní a břicho mám ploché (dá se říct), ale teď vypadám jak ve 3.měsíci.