Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte už představu pro jména?? Nebo jste plně rozhodnutí??? ![]()
Budete mit vaše miminko vlastní pokoj? My už na tom děláme.
Malovat budu na velmi velmi světle ruzovo/fialovou (něco takové ), je to nádherná barva s trpytkami. Takže jestli mate něco podobného v plánu, doporučuji!!! na to budeme lepit samolepky na zed ( nádherné bíle pivonky ) postýlku i prebalovaci pult jsou na cestě, objednávala jsem na pink Or blue.cz , na prvních 6 měsíců budeme mit ale postylku k posteli, pak plánujeme dat malou do vedlejšího vlastního pokojiku (6 měsíců je podle mě adekvatni, s tím, ze vlastní pokoj máme hned vedle ložnice, spací pytle (nebudeme s peřinou ani polstarem) mám už hnizdecko, růžový koberec, nebesa, lehátka na koupání (nechci vaničku, budu dávat přímo do vany s temito látkovými lehatky)
spousty krásných vecicek, kos na pleny, dudlicky, lahvičky. Už nám chybí asi jen chuvicka, kosmetika, odsavacka hlenu i mléka a mantinely do postýlky, které si představují jako pletené copy.
až budeme mit hotovo, určitě se pochlubim )) ![]()
@CarolineLara píše:
Máte už představu pro jména?? Nebo jste plně rozhodnutí???
My už máme asi jasno
![]()
@Peťula3443 my měli jasno, už dávno před otehotněním, ale jen pro holku, protože jsme si říkali, ze si uděláme holčičku
. A dopadlo to
Lara
@CarolineLara teda to už máte skoro vše. Já koupila pár věciček, ale na velké nakupování se chystám až tak na konci 6.měsíce. Zatím mi to přijde brzy.
Jméno pro kluka už máme asi dva roky, pro holku nám vyfoukla sestra, ale tak TP mám ve stejný den, tak jestli to výjde, tak to Terezka stejně bude, i když se bude vlastně jmenovat jinak. Jméno pro holčičku zatím nemáme ![]()
@CarolineLara píše:
@Peťula3443 my měli jasno, už dávno před otehotněním, ale jen pro holku, protože jsme si říkali, ze si uděláme holčičku![]()
. A dopadlo to
![]()
Lara
Já po pravdě měla jasno už také dávno
jen souhlas partnera chyběl. Zatím nevíme pohlaví, takže to bude buď David nebo Laura ![]()
@Peťula3443 tak to máme celkem podobné. Laura je moc hezké
spis kdyby jsme měli kluka, tak by jsme měli problém.
To jsme nevěděli vůbec.
@CarolineLara důležité je si to užít. Neboj, také už se těším a pokukuji co budeme pak pořizovat ![]()
@CarolineLara jj hodně podobné, Lara je taky hezké. Pro kluka bylo jasno, jméno se mi líbí už od mládí a jmenuje se tak budoucí tatínek.
@CarolineLara píše:
@Peťula3443 tak to máme celkem podobné. Laura je moc hezkéspis kdyby jsme měli kluka, tak by jsme měli problém.
![]()
To jsme nevěděli vůbec.
Nějaké jméno ale budete muset napsat do papírů i pro kluka ![]()
@Peťula3443
Taky ještě pohlaví nevíme, ale jména jsme vymysleli už na začátku. Buď Sofie, a nebo Samuel ![]()
@Mařena.bublina oboje od S. Super ![]()
Holky a už jste koukaly co za kočárek?
@Peťula3443 mám strašný štěstí a kočárek podedim od sestry, která měla miminko před 3 lety, kočár je v tom stavu, zachovaný a je to ten černo- zlatý cybex S křídly, jestli znáte. Je k tomu i autosedačka, takže o velkou starost méně
@Peťula3443 no to jo, do papíru nějaké zadame, Jayden nebo Attila. Samozřejmě pritel je velmi proti jaydenovi, pritel je Turek, takže to nemám snadné
proto Lara, mají to i v Turecku a ani u nás není úplně mimo hru ![]()