TP Říjen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.5.20 18:59

Jména ??

Máte už představu pro jména?? Nebo jste plně rozhodnutí??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 19:09

Příprava pokoje

Budete mit vaše miminko vlastní pokoj? My už na tom děláme.
Malovat budu na velmi velmi světle ruzovo/fialovou (něco takové ), je to nádherná barva s trpytkami. Takže jestli mate něco podobného v plánu, doporučuji!!! na to budeme lepit samolepky na zed ( nádherné bíle pivonky ) postýlku i prebalovaci pult jsou na cestě, objednávala jsem na pink Or blue.cz , na prvních 6 měsíců budeme mit ale postylku k posteli, pak plánujeme dat malou do vedlejšího vlastního pokojiku (6 měsíců je podle mě adekvatni, s tím, ze vlastní pokoj máme hned vedle ložnice, spací pytle (nebudeme s peřinou ani polstarem) mám už hnizdecko, růžový koberec, nebesa, lehátka na koupání (nechci vaničku, budu dávat přímo do vany s temito látkovými lehatky) 8) spousty krásných vecicek, kos na pleny, dudlicky, lahvičky. Už nám chybí asi jen chuvicka, kosmetika, odsavacka hlenu i mléka a mantinely do postýlky, které si představují jako pletené copy. ;) ;) až budeme mit hotovo, určitě se pochlubim )) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:09
@CarolineLara píše:
Máte už představu pro jména?? Nebo jste plně rozhodnutí??? :srdce:

My už máme asi jasno ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 19:11

@Peťula3443 my měli jasno, už dávno před otehotněním, ale jen pro holku, protože jsme si říkali, ze si uděláme holčičku :D :D. A dopadlo to :srdce: :andel: Lara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:13

@CarolineLara teda to už máte skoro vše. Já koupila pár věciček, ale na velké nakupování se chystám až tak na konci 6.měsíce. Zatím mi to přijde brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
25.5.20 19:15

Jméno pro kluka už máme asi dva roky, pro holku nám vyfoukla sestra, ale tak TP mám ve stejný den, tak jestli to výjde, tak to Terezka stejně bude, i když se bude vlastně jmenovat jinak. Jméno pro holčičku zatím nemáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:15
@CarolineLara píše:
@Peťula3443 my měli jasno, už dávno před otehotněním, ale jen pro holku, protože jsme si říkali, ze si uděláme holčičku :D :D. A dopadlo to :srdce: :andel: Lara

Já po pravdě měla jasno už také dávno :mrgreen: jen souhlas partnera chyběl. Zatím nevíme pohlaví, takže to bude buď David nebo Laura :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 19:20

@Peťula3443 ano, možná trochu brzy no, ale není to od škody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 19:22

@Peťula3443 tak to máme celkem podobné. Laura je moc hezké :srdce: spis kdyby jsme měli kluka, tak by jsme měli problém. :D :D To jsme nevěděli vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:26

@CarolineLara důležité je si to užít. Neboj, také už se těším a pokukuji co budeme pak pořizovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:27

@CarolineLara jj hodně podobné, Lara je taky hezké. Pro kluka bylo jasno, jméno se mi líbí už od mládí a jmenuje se tak budoucí tatínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 19:29
@CarolineLara píše:
@Peťula3443 tak to máme celkem podobné. Laura je moc hezké :srdce: spis kdyby jsme měli kluka, tak by jsme měli problém. :D :D To jsme nevěděli vůbec.

Nějaké jméno ale budete muset napsat do papírů i pro kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 20:13

@Peťula3443
Taky ještě pohlaví nevíme, ale jména jsme vymysleli už na začátku. Buď Sofie, a nebo Samuel :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
25.5.20 20:22

@Mařena.bublina oboje od S. Super ;)

Holky a už jste koukaly co za kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.20 20:38

@Peťula3443 mám strašný štěstí a kočárek podedim od sestry, která měla miminko před 3 lety, kočár je v tom stavu, zachovaný a je to ten černo- zlatý cybex S křídly, jestli znáte. Je k tomu i autosedačka, takže o velkou starost méně :dance: @Peťula3443 no to jo, do papíru nějaké zadame, Jayden nebo Attila. Samozřejmě pritel je velmi proti jaydenovi, pritel je Turek, takže to nemám snadné :D :D proto Lara, mají to i v Turecku a ani u nás není úplně mimo hru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí