TP Říjen 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
10.5.20 12:51

@Sansanka
To se pozná jak prosím podle toho kalendáře? Už máme kluka a moc bych si přála holčičku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.5.20 12:53

Já byla u Dr ve čtvrtek a teď když až 10.6 na druhý velký ultz takže do té doby kupa času :)

Napište jak jste dopadly tento týden na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 14:33

Holky cítíte už některá pohyby? Dnes jsem 17+5 a už tak týden cítím jemné pohyby. Každým dnem jsou častější a silnější. Zítra jdu do poradny tak doufám že bude vše v pořádku a možná už bych se mohla dozvědět co čekáme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.5.20 19:30

@Mařena.bublina Jé to se máš. Já jsem 17+1 a zatím nic necítím. Jenom jednou ráno takové jakoby dvě bublinky v břiše kdyby mi propluly ale jinak nic. Musím si ještě počkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.5.20 19:33

@martinato Třeba podle tady toho https://www.tehotenstvi.cz/…hlavi-ditete
Nebo
https://www.mamaaja.cz/…lavi-ditete/
Holkám to prý vždycky vyšlo a zkoušely to i zpětně a prý taky vyšlo…tak zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 19:36

@Sansanka
Mě to nikdo nechce věřit, že to cítím takhle brzy. Poprvé jsem to cítila když jsem se naložila do vany, nejdřív jsem nevěděla co to je a když se to opakovalo tak jsem si říkala že teda asi už :think: od té doby je to pravidelně, třeba půl hodky-hodku nic a pak cítím bublinku.. nic.. bublinku. Takhle to trvá třeba taky půl hodiny a pak zas chvíli klid. No je mi to divně ale zároveň mě to těší a uklidňuje :andel: zítra jdu do poradny tak uvidím co mi na to řekne doktorka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 19:39

@Sansanka
Taky jsem si to zkusila vypočítat a jeden kalendář mi ukazuje kluka a jeden holku, zatím máme informací že na 60% to bude holčička tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.5.20 19:55

@Sansanka
Už jsem to psal našla a u syna to sedí a teď to taky vypadá, že trefa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.5.20 19:56

@Mařena.bublina

Taky čekám, že už to brzy přijde :)
PS: vana se nedoporučuje. Vyvolává stahy dělohy. :,( Taky jsem vanomil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.5.20 20:04

@Mařena.bublina mě právě vyšla u obojího holčička…uvidíme teda na další kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 20:15

@martinato
Já si jí dávám skoro každý den :think: ne teda horkou, ale spis vlažnou. To by vadit nemělo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.5.20 20:22
@Mařena.bublina píše:
@martinato
Já si jí dávám skoro každý den :think: ne teda horkou, ale spis vlažnou. To by vadit nemělo ne :nevim:

To asi ne. Neměla by být horká.. Ale taky jsem to v pozdním těhotenství nevěděla a líbilo se mi jak sei ve vaně hýbe břicho. :roll: Pak mi to někdo řekl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.20 21:06

@Sansanka
Já se to dozvím snad zítra :dance:
@martinato
Kdyby jsme se měly řídit podle toho co by jsme neměly nebo měly tak by jsme nemohly nic. Já dávám na svůj pocit co mi dělá dobře a co ne to nedělám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
11.5.20 12:12

Ahoj ja jdu na kontrolu zitra to budu 16+2 :) mame dceru a druhy si teda nechame jako překvapení :mrgreen: to těhotenství je zatim od začátku úplně jiné tak si říkám že by mohl byt klučík :andel: uvidime v říjnu :mrgreen: jinak dnes sem byla na odberech na screening 2 trimestru a jsem zvědavá, u dcery mi vyšel špatně tak jsrm musela na kontrolní utz kde bylo všechno v pořádku… tenkrát mě ale děsně vyděsili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.20 12:17

Tak já byla na kontrole dneska, doufala jsem že už bych se mohla dozvědět co to bude a doktorka mi vůbec nedělala utz. 🤔 Vám dělá na každé kontrole? Na koze mi tam strčila jen prst, prohmatala břicho a pak bokem na lehátku mi pouštěla srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí