Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, přidávám se k Vám. TP 20.10. Screening vše ok. Těhotenství z IVF, zatím děti nemáme, takže máme obrovskou radost ![]()
@martinato gratuluji
Řekli vám pohlaví? U nás to nešlo, prcek byl natočený tak, že nebylo vidět. Po další kontrole u mé dr. už snad budeme vědět. Oba s partnerem si myslíme, že to bude kluk ![]()
Já mám termín posunut na 20.10.
@Peťula3443 píše:
Ahoj, přidávám se k Vám. TP 20.10. Screening vše ok. Těhotenství z IVF, zatím děti nemáme, takže máme obrovskou radost
Tak to moc gratuluji! Z těchto vytoužených těhotenství mám vždy obrovskou radost ![]()
@Peťula3443 píše:
@martinato gratulujiŘekli vám pohlaví? U nás to nešlo, prcek byl natočený tak, že nebylo vidět. Po další kontrole u mé dr. už snad budeme vědět. Oba s partnerem si myslíme, že to bude kluk
Já mám termín posunut na 20.10.
Dr. říkal, že to vypadá do modra
Už kluka máme (1r) tak že by demoliční četa na cestě? ![]()
@martinato
třeba to nebude demoliční četa
tak budete mít výhodu v tom, že může zdědit oblečení po starším ![]()
Ahojte holky. Jsem 13tt a mám TP 25.10., už máme doma jednoho raracha 2 a tříčtvrte, ted to vypadá zase na kluka 🙈moc jsem doufala v holku:) no třeba třetí vyjde 😁 nemáte zavedenou i fb skuninku? Chodim tam víc, emimino moc nestíhám, koukala jsem na fb ale jsou tam samé skupinky po 200-300 lidech s 20ti příspěvky denně, což se mi nechce pročítat a navíc je to dost neosobní, pochybuji ze někdo ví, kdo píše
pokud jo, rada bych se pridala. Díky za info a mějte se krásně!
Tak já už mám taky po screeningu, všechno je v pořádku. Vypadá na to holčičku 😍 termín posunut na 22.10. ![]()
@martinato tak parada
ja mam termin 23.10 a 25.10 tanze jakoby skoro jeden ![]()
Ahoj holky taky se přidávám. Termín 13.10, 10 dní před mýma narozeninama
po 1. Screeningu vše v pořádku a prý to vypadá na holčičku
dnes jsem 15+4 a další kontrolu mám až 11.5. To čekání je hrozně dlouhý a stresující aby bylo pořád vše v pohodě. ![]()
Ahoj, holky. Všem Vám moc gratuluji k těhotenství a ráda bych vám nabídla pomocníka, který mě osobně v těchto týdnech dost uklidnil- Angelsound. Kupovala jsme ho letos v lednu a poslouchala od 12.-cca do 19. týdne, než jsem začala cítit pohyby a musím říct, že je to úžasný pocit slyšet srdíčko malého.
Je to tento z Alzy: https://www.alza.cz/…d4831466.htm?… . Sluchátka jsou součástí balení a nabízím ho za 400 Kč. ![]()
Kdybyste měla některá zájem, kontaktuje mě tady na chatu nebo do zprávy. Krásný den Vám i Vašim prťouskům.
Ahoj, holky. Poznáte tu některá pohlaví z fotky? Máme trochu dilema ![]()
@Peťula3443 Ahojky gratuluji.
Jinak podle fotky miminka bych to typla na kluka. @AnetkaNovotna123 nemáš trochu lepší fotku?
Jinak u nás screening co byl 24.4.dopadl dobře jen díky vysokému tlaku mám riziko preeklampsie a díky tomu že mi je 30. Let tak od 37tt rušivou retardaci jinak říkal že srdíčko má bublinka vyvinuté až moc dobře. Ale pohlaví nám neřekl, teď jdeme na kontrolu až 19.5vtak snad už budeme vědět co to nosím v bříšku. Ale myslím si že holku. I hodně známých říká že podle fotky to vypadá na holku ![]()
@lenaholcova: bihužel, kdybych měla lepší fotku, tak nemáme to dilema
náš gynekolog se s fotkama moc neprdí ![]()
Ahoj holky, nám na screeningu taky řekli že to vypadá na holčičku. A já už to včera nevydržela a koupila krásný růžový legínky s jahodama
horší bude až mi za měsíc řeknou že je to kluk 😂 😂
@MissVerča
Kolikátý jsi týden? Já 16 a furt nemám koupeného nic, přijde mi že je pořád brzy
![]()